Ελλάδα

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Φανάρι. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η διάγνωση έγινε κατά τη διάρκεια των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Σημειώνεται επίσης πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι πλήρως εμβολιασμένος και έχει ήπια συμπτώματα.

Η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου

«Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.

Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments