Διεθνή

Χριστούγεννα: Ζευγάρι Γερμανών το «τερμάτισε» με 444 στολισμένα έλατα μέσα στο σπίτι

Χριστούγεννα: Ζευγάρι Γερμανών το «τερμάτισε» με 444 στολισμένα έλατα μέσα στο σπίτι
Χριστούγεννα: Το γραφείο της Σουζάνε και του Τόμας Τζέρομιν, κατέχει επίσημα το ρεκόρ διακόσμησης Χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Όλοι αγαπάμε τα Χριστούγεννα, την γιορτινή ατμόσφαιρα, τα δώρα και τις συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα (προ και μετά Covid). Όμως ο Τόμας και η Σουζάνε Τζέρομιν, ζευγάρι στην Γερμανία, φαντάστηκαν έναν διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει στολισμό για ένα σπίτι. Υπέρλαμπρο και γιορτινό. Χριστούγεννα

Πως θα τα ξεστολίσουν είναι το θέμα

Στόλισαν 444 έλατα μέσα(!) στο σπίτι τους, γιορτινά  και φωταγωγημένα πλήρως όπως θα δείτε παρακάτω, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το οποίο ποζάρουν ενθουσιασμένοι.

Για να ολοκληρωθεί το «επίτευγμα» χρειάστηκαν 10.000 γυαλιστερές μπάλες που κρεμάστηκαν στα κλαδιά και 300 σειρές από φωτάκια. Τώρα αυτό βέβαια θα είναι πολύ δύσκολο να το ξεστολίσουν μόλις φύγουν οι γιορτές.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για να στολίσετε την πόρτα του σπιτιού σας τα Χριστούγεννα. Η είσοδος, είναι άλλωστε το πρώτο πράγμα που αντικρίζουν οι περαστικοί και οι επισκέπτες

Ο πιο εορταστικός μήνας του χρόνου έφτασε και παρόλο που είναι βέβαιο ότι και φέτος οι γιορτές θα είναι διαφορετικές, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δώσετε στους γείτονες μια μικρή γεύση της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του σπιτιού σας. Και αν μη τι άλλο η πόρτα είναι το πρώτο στοιχείο που αντικρίζει κανείς σε ένα σπίτι. Φέτος, κάντε μια δυνατή πρώτη εντύπωση με προσεγμένη, δημιουργική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα τους βάλει όλους αμέσως στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Χριστούγεννα

Η παράδοση θέλει το χριστουγεννιάτικο στεφάνι στην εξωτερική πόρτα του σπιτιού από τους ρωμαϊκούς χρόνους, και συμβόλιζε τη νίκη. Άλλες ερμηνείες θέλουν το χριστουγεννιάτικο στεφάνι σύμβολο της υγείας, της καλής τύχης και της αιώνιας ζωής – με το αειθαλές φύλλωμα και τα ανθεκτικά χειμερινά φυτά να αντιπροσωπεύουν τη δύναμη.

Το κλασσικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι μπορεί να αλλάξει και να γίνει πιο εντυπωσιακό εάν είναι κατασκευασμένο από φυσικό έλατο και διακοσμείται με μεγάλα κουκουνάρια και λόγο γκι. Για να ξεφύγετε από το κλασικό, πράσινο και κόκκινο, επιλέξτε ένα στεφάνι σε λευκό χρώμα. Με κουκουνάρια και διακοσμητικά πασπαλισμένα στην ίδια απόχρωση, η πόρτα του σπιτιού σας θα θυμίζει χιονισμένο τοπίο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments