Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμη τέσσερις νέες καταγγελίες – Θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στον ανακριτή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμη τέσσερις νέες καταγγελίες – Θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στον ανακριτή
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σαν “βροχή” πέφτουν οι καταγγελίες από γυναίκες για το Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σαν “βροχή” πέφτουν οι καταγγελίες από γυναίκες για το Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αύριο Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αντιμετωπίζοντας δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο μιας εκ των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει για δημοσιοποίηση «ροζ» βίντεο να εκτιμά ότι είναι πιθανό να προφυλακιστεί.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας εξήγησε ότι «εισαγγελέας και ανακριτής τη Δευτέρα θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει δύο παραγόντων: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Βροχή» οι νέες καταγγελίες

Παράλληλα ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι «έχω δύο μειλ ανώνυμα και έχω έρθει σε επαφή με άλλη κοπέλα. Όλες αυτές οι κοπέλες κατά το παρελθόν είχαν σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και υποστηρίζουν ότι μαγνητοσκόπησε τις ερωτικές τους στιγμές και τις ανέβασε σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή τους».

Σημείωσε, δε, ότι στην περίπτωση της δεύτερης γυναίκας η καταγγελία της οποίας οδήγησε στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου «το υλικό είναι ανεβασμένο και γι’ αυτό μιλάμε για διαρκές αδίκημα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Περίμενε να πέσει στα «μαλακά»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην παρουσιαστής έχει «παγώσει» με την τροπή που πήρε υπόθεση καθώς ο ίδιος περίμενε να πέσει στα «μαλακά». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments