Lifestyle

Μάρα Δαρμουσλή: Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Μάρα Δαρμουσλή: Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει
Μάρα Δαρμουσλή: Την Κυριακή το πρωί, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram και ανακοίνωσε με το κόψιμο μιας τούρτας ότι το μωράκι που περιμένει είναι αγόρι.

Τον τελευταίο ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία ζει με όλη της την καρδιά μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας το δεύτερο παιδάκι της να έρθει στον κόσμο.

Η ηθοποιός, σε λίγες ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη, ωστόσο μέχρι πρότινος, δεν γνώριζε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Την Κυριακή το πρωί, η Μάρα Δαρμουσλή  δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram και ανακοίνωσε με το κόψιμο μιας τούρτας ότι το μωράκι που περιμένει είναι αγοράκι.

«IT’S A BOY!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή με την ψήφο σας στο οικογενειακό quiz μας και στο προσωπικό μου “δράμα” μέχρι να μάθω το φύλο του παιδιού ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ γεννήσω.. κι όμως παρά τις προβλέψεις και κόντρα στις δημοσκοπήσεις, είναι αγόρι!! Ευχαριστώ τη @bake_eat_rep_eat για την εμπνευσμένη ιδέα με “χειλάκια και μουστάκια”!! Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα. Καλές γιορτές και καλή δύναμη με υγεία για όλους», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης της η Μάρα Δαρμουσλή.

Η γλυκιά φωτογραφία:

Μάρα Δαρμουσλή

Ο γάμος του ζευγαριού

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Μάρα Δαρμουσλή ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον σεφ της καρδιάς της Βασίλη Τσατσάκη. Η ηθοποιός, που έλαμπε από ευτυχία, χόρεψε τον χορό του Ησαΐα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, με κουμπάρα την κολλητή της Χρύσα Γραβάνη, με την οποία διατηρεί στενή φιλία τα τελευταία 15 χρόνια. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στη Νέα Μάκρη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ρόλο dj να διασκεδάζει τους καλεσμένους του ζευγαριού, το οποίο (μια και ο γαμπρός είναι από την Κρήτη) «έριξε» στην πίστα και τους κρητικούς μπάλους. Μάρα Δαρμουσλή

Να σημειωθεί ότι τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της Άγγελος από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη. Η Δαρμουσλή σε πρόσφατη συνέντευξη είχε εξομολογηθεί ότι επέλεξε για τον γάμο της τη Νέα Μάκρη γιατί τόσο εκείνη όσο και οι φίλοι της έχουν δεσμούς με την περιοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments