Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τα εισιτήρια μετά την αναβολή του ματς με την ΤΣΣΚΑ

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τα εισιτήρια μετά την αναβολή του ματς με την ΤΣΣΚΑ
Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τα εισιτήρια μετά την αναβολή του ματς με την ΤΣΣΚΑ

Επισήμως, όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (29/12), αναβλήθηκε λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον κόσμο του ότι τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, δεν ακυρώνονται, αλλά θα έχουν ισχύ για όποτε διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ενημέρωση των Πειραιωτών

Λόγω Covid-19 η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός – CSKA MOSCOW, που είχε οριστεί για τις 29-12-2021.

Κατόπιν τούτου, η KAE OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα έχουν ισχύ για όποτε διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, αναμένοντας νεότερη ανακοίνωση.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει άλλα τρία κρούσματα στην ομάδα

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σήμερα (28/12) βρέθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται μέχρι στιγμής στα οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ).

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέους ελέγχους».

Το πρωτόκολλο της Euroleague

Οι νοσούντες παίκτες πρέπει να απέχουν από αγώνες για 14 μέρες. Εάν και εφόσον βγουν δύο αρνητικά τεστ στο μεσοδιάστημα των δύο εβδομάδων, τότε θα έχει το δικαίωμα μόνο να πραγματοποιεί προπονήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments