Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχα ξεχάσει ότι είχα ανεβάσει βίντεο και δεν θυμήθηκα να το κατεβάσω»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχα ξεχάσει ότι είχα ανεβάσει βίντεο και δεν θυμήθηκα να το κατεβάσω»
Παραδέχθηκε ότι αυτός ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με την 42χρονη πρώην σύντροφό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ωστόσο υποστήριξε ότι δε θυμήθηκε να το κατεβάσει, επειδή ήταν πολύ παλιό

Άλλαξε τους μέχρι πρότινος ισχυρισμούς του, για τις πρώτες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή, για την υπόθεση της 42χρονης γυναίκας που επίσης τον κατήγγειλε, για την ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παραδέχθηκε ότι αυτός ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με την 42χρονη πρώην σύντροφό του, ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει, επειδή ήταν πολύ παλιό και είχε ξεχάσει ότι είχε λογαριασμό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

«Το 2019, οπότε και ο πελάτης μου διέκοψε, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, κάθε τέτοια δραστηριότητα, το συγκεκριμένο υλικό ήταν σε κάποιο site που είχε πάρα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσει και ως εκ τούτου, εκ παραδρομής, δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει. Άλλωστε, η πάγια θέση του είναι ότι αν γνώριζε ότι υπάρχει οτιδήποτε άλλο αναρτημένο, δεν θα παραδιδόταν στις αρχές πριν τα κατεβάσει», ισχυρίστηκε ο Γιώργος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για τη διάδοση «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφων του, αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα μετά τις 11 σήμερα το πρωί.

Ο Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του εναντίον του.

Χθες, ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, με περιοριστικούς όρους, για τη δεύτερη μήνυση, ωστόσο, έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι τη σημερινή απολογία του.

Για την τρίτη υπόθεση, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 30.000 ευρώ. Η πρώτη υπόθεση, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη δράση του, βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments