Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μετά από την απολογία του ο γνωστός παρουσιαστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση που εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο δημοσιογράφος λίγο μετά τις 9:30 οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πριν απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. Την ίδια ώρα οι καταγγελίες εναντίον του συνεχίζουν να αυξάνονται.

Ο δημοσιογράφος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν και το χρηματικό πρόστιμο

Εις βάρος του παρουσιαστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλικη ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση , με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο. Σε σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικης εγγύησης 30.000 ευρώ.

Για τη νέα μήνυση που αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Τι αναφέρει η πλευρά Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, από την πλευρά του υποστήριξε ότι είχε ανεβάσει μεν τα σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο, ωστόσο ισχυρίζεται ότι προ τριετίας τα κατέβασε και δεν γνωρίζει ποιος και εάν τα ανέβασε στη συνέχεια.

Κάποια βίντεο παρέμεναν αναρτημένα στα πορνογραφικά σάιτ μέχρι και πριν λίγες ημέρες, από χρήστη που το ψευδώνυμό του είχε τη χρονολογία γέννησης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όπως και οι εκατοντάδες φωτογραφίες συνοδεύονταν από εμετικά σχόλια του ανθρώπου που τα είχε ανεβάσει και υποστήριζε ότι πρόκειται για πρώην συντρόφους του. Η άλλη πλευρά του Mr Κρύο Ανέκδοτο που αποκαλύφθηκε είναι κάτι παραπάνω από αποκρουστική και εμετική.

Νέες καταγγελίες

Ωστόσο, οι καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη τέσσερις περιπτώσεις βλέπουν το «φως». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγες ώρες προτού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πρίλη, δήλωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε η κυρία Πρίλη.

Κατά τις ίδιες πηγές, η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» προσέθεσε η δικηγόρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments