Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία εις βάρος του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία εις βάρος του
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τσουνάμι καταγγελιών αντιμετωπίζει ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, ενώ σήμερα πρόκειται να απολογηθεί για την δεύτερη καταγγελία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που πρωταγωνιστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος την Δευτέρα μετά την απολογία του για την μία καταγγελία, αλλά παρέμεινε κρατούμενος για την άλλη υπόθεση που βαρύνεται. Ακόμη, μία νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο ανακριτής μετά την απολογία του δημοσιογράφου, έκρινε ότι δεν χρειάζεται να κρατηθεί περισσότερο υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει μιας νέας μήνυσης (της τρίτης κατά σειρά) που υπέβαλλε σε βάρος του 42χρονη γυναίκα. Η 42χρονη αναγνώρισε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου οι σκηνές του οποίου τραβήχτηκαν από το 2004 μέχρι το 2006. Μάλιστα η ίδια εντόπισε το βίντεο σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Η ίδια αναφέρει στη μήνυση της μεταξύ άλλων ότι ο Παναγιωτόπουλος για να την πείσει να τραβήξουν το βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί μια τακτική που χρησιμοποιούσε συχνά για να κάμπτει τις αναστολές των συντρόφων του.

Η απολογία του

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακούρας, είπε πως ο πελάτης του ενώ έχει παραδεχτεί τα όσα ευθύνεται εντούτοις δεν έχει ανεβάσει αυτός τα βίντεο – τουλάχιστον από το 2019 και μετά: «Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθη ελεύθερος για τη μία υπόθεση. Από χθες, υπάρχει και μια δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη για την οποία υπάρχει η ίδια ακριβώς παραπομπή και για την οποία πήραμε προθεσμία για απολογία για αύριο. Οι περιοριστικοί όροι είναι απαγόρευση από τη χώρα , εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ.»

Και συνέχισε: «Η συγγνώμη του και η μετάνοιά του είναι πραγματική και ειλικρινής. Υπάρχει η πρόθεση και ζητάει συνεχώς συγγνώμη οπότε έχει συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί ότι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Ο ισχυρισμός του είναι ότι τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες και αυτό βέβαια θα εξακριβωθεί»

Συνεχίζεται η έρευνα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, στην απολογία του στον ανακριτή εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι διώκεται για κακούργημα. Επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε ξανά στο διαδίκτυο τα βίντεο καθώς, όπως είπε, ο ίδιος τα είχε αποσύρει εδώ και καιρό.

«Είναι μετανοιωμένος, ζητάει συγγνώμη συνέχεια… παραδέχεται την πράξη, όχι αυτά που του καταλογίζουν», σημείωσε ο δικηγόρος του. Πάντως, ο δικηγόρος της 28χρονης που ήταν η δεύτερη γυναίκα που μήνυσε τον 58χρονο πρώην παρουσιαστή, Απόστολος Λύτρας, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια βίντεο στο διαδίκτυο.

Για την αρχική υπόθεση για την οποία κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ, ενώ αύριο αναμένεται να περάσει ξανά την ίδια με τη σημερινή διαδικασία, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί για τη νέα μήνυση σε βάρος του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments