Διεθνή

«The Transformers»: Πωλείται για 2 εκατομμύρια δολάρια η συλλογή αυτοκινήτων από τις ταινίες

«The Transformers»: Πωλείται για 2 εκατομμύρια δολάρια η συλλογή αυτοκινήτων από τις ταινίες
«The Transformers»: Ολόκληρη η συλλογή, η οποία συνοδεύεται μαζί με στιγμιότυπα των ταινιών και πιστοποιητικά πωλείται για δύο εκατομμύρια δολάρια.

Τον περασμένο μήνα, ο σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Μάικλ Μπέι συνεργάστηκε με την αντιπροσωπεία vintage αυτοκίνητων Curated με έδρα το Μαϊάμι και τον πρώην παρουσιαστή ειδήσεων ψυχαγωγίας Alex Aievoli για να παρουσιάσει τέσσερα αυτοκίνητα από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «The Transformers». «The Transformers»

Πωλείται για δύο εκατομμύρια δολάρια ολόκληρη η συλλογή

Ολόκληρη η συλλογή, η οποία συνοδεύεται μαζί από στιγμιότυπα των ταινιών και πιστοποιητικά πωλείται για δύο εκατομμύρια δολάρια. Πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το περιβόητο «Bumblebee», Chevrolet Camaro του 2010 από την ταινία «Transformers 3: Dark Side of the Moon».

Το αυτοκίνητο – ήρωα ακολουθεί η Mercedes-Benz SLS AMG του 2010 από την ίδια ταινία, που οδηγός του οχήματος ήταν το μοντέλο της Victoria Secret, Ρόζι Χάντινγκτον. Ακολουθεί το Ford Mustang «Barricade» του 2016 που εμφανίζεται στην ταινία «Transformers 5: The Last Knight». Στη συλλογή περιλαμβάνεται η Lamborghini Aventador του 2014 που κατασκευάστηκε αποκλειστικά από τον ιταλική αυτοβιομηχανία για την ταινία «Transformers 4: Age of Extinction».

Λίγα λόγια για την σειρά

Το The Transformers είναι αμερικανική τηλεοπτική σειρά με υπερήρωες ρομπότ, η οποία προβλήθηκε από τις 17 Σεπτεμβρίου 1984 έως τις 11 Νοεμβρίου 1987 και αποτελεί την πρώτη από τις τηλεοπτικές σειρές Transformers στο ομότιτλο franchise. Η σειρά βασίζεται στη σειρά παιχνιδιών Transformers της Hasbro και εξιστορεί έναν πόλεμο μεταξύ γιγάντιων ρομπότ, τα οποία μπορούν να μετασχηματιστούν σε οχήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η σειρά είναι συμπαραγωγή της Marvel Productions και της Sunbow Productions για first-run syndication, ενώ το animation έγινε κυρίως από την Toei Animation στην Ιαπωνία  και αργότερα από το Νοτιο Κορεατικό στούντιο AKOM.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments