Lifestyle

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών για να φαίνεται ψηλότερος στην οικογενειακή φωτογραφία

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών για να φαίνεται ψηλότερος στην οικογενειακή φωτογραφία
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πιστοί στην οικογενειακή παράδοση ανέβασαν στο Instagram μια χριστουγεννιάτικη, αναμνηστική φωτογραφία που έγινε viral για λάθους λόγους.

Από την ώρα που το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι θαυμαστές της οικογένειας Μπέκαμ δεν μπορούν να σταματήσουν να κατακρίνουν την κίνηση του παλαίμαχου, κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Αγγλίας που έχει σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του για να φαίνεται ίσα στο ύψος δίπλα στους  εντυπωσιακά πανύψηλους γιους του.  Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Χριστουγεννιάτικα φιλάκια από τους Beckhams»

Μάλιστα για να ισορροπήσει στις άκρες των ποδιών, ο Μπέκαμ στηρίζεται και με τα δύο χέρια πάνω στον ώμο της Βικτόρια Μπέκαμ, ώστε να μειώσει τη μεγάλη διαφορά ύψους, δίπλα στον 19χρονο γιο του Ρόμεο. Αρκετοί πάντως είναι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο ότι το στιγμιότυπο είχε σκόπιμα αυτή την χιουμοριστική νότα.

Με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Βικτόρια είναι ντυμένη με ένα συγκλονιστικό βαθυπράσινο φόρεμα, πλάι στην δεκάχρονη κόρη της Χάρπερ που φοράει ένα μπλε φόρεμα, ενώ από την άλλη πλευρά χαμογελούν οι άλλοι δύο γιοι της οικογένειας, ο 22χρονος Μπρούκλιν και ο 16χρονος Κρους. «Χριστουγεννιάτικα φιλάκια από τους Beckhams» έγραψε στη λεζάντα η Βικτόρια Μπέκαμ, ενώ την ίδια φωτογραφία έκανε repost και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ευχές για χρόνια πολλά.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η δεμένη οικογένεια

Η οικογένεια Μπέκαμ είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο δεμένες στο χώρο της showbiz. Εμφανίζονται συχνά μαζί, φωτογραφίζονται ανά δύο ή ανά τρεις στο Instagram και κάνουν πλάκες και εκπλήξεις ο ένας στον άλλο.

Σε αντίθεση με τα παιδιά διασήμων που είναι κρυμμένα στη σκιά των γονιών τους, οι Μπέκαμ έχουν κάνει σαφές ότι έχουν μια ισότιμη οικογένεια και οι ομαδικές τους εμφανίσεις δεν είναι ποτέ «μαμαδίστικές» αλλά πάντα cool. Φυσικά, μια οικογένεια με τέτοια έκθεση δε θα μπορούσε να μη λειτουργεί με αυστηρούς κανόνες- άλλωστε οι Μπέκαμ έχουν αποδείξει ότι ελίσσονται με αξιοθαύμαστη μαεστρία στο παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments