Trash

Survivor 2022: Το twitter έβγαλε νικητή του reality τον Γιωρίκα

Survivor 2022: Το twitter έβγαλε νικητή του reality τον Γιωρίκα
Survivor 2022: Οι χρήστες του twitter φαίνεται πως βρήκαν ήδη τον φετινό νικητή του reality στο πρόσωπο του πρωταθλητή της ελεύθερης Πάλης Γιωρίκα Πιλίδη.

Μόλις δυο ημέρες έχει κάνει πρεμιέρα το Survivor 2022 και οι χρήστες του twitter φαίνεται πως βρήκαν ήδη τον νικητή του reality στο πρόσωπο του πρωταθλητή της ελεύθερης πάλης Γιωρίκα Πιλίδη. Οι θαυμάσιες επιδόσεις του πρωταθλητή Πάλης στους στίβους μάχης έχουν κάνει τους χρήστες του twitter να τον λατρέψουν και να τον έχουν βγάλει φετινό νικητή.

Η ταχύτητά του στον στίβο μάχης ήταν… ιλιγγιώδης

«Άχαστος» αλλά και… Ferrari είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που αποδόθηκαν από τους χρήστες του twitter στον Γιωρίκα Πιλίδη. Ο 21χρονος πρωταθλητής ελεύθερης πάλης κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως ανάμεσα σε όλους τους παίκτες, τόσο της δικής του, κόκκινης ομάδας, όσο και της ομάδας των μπλε. Η ταχύτητά του στον στίβο μάχης ήταν… ιλιγγιώδης, ενώ απέδειξε αμέσως ότι το… ‘χει και στους στόχους. Κάτοχος οκτώ μεταλλίων σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων.

Έτσι, μπορεί να έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από την πρεμιέρα του «Survivor», αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει… κρυμμένους άσους στο μανίκι του για να ενισχύσουν, αν και όταν χρειαστεί, το προϊόν του. Σύμφωνα με το okmag.gr, από τα πρόσωπα που ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες είναι η Κατερίνα Δαλάκα (δύο φορές συμμετέχουσα και μία φορά νικήτρια), και το ζεύγος του περσινού κύκλου Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης. Ήταν, μάλιστα, αρχές Δεκεμβρίου όταν ο Τούρκος ήρθε στην Αθήνα και τους συνάντησε για να κάνουν τις μυστικές συζητήσεις τους. Δεν συναντήθηκε όμως μόνο με αυτούς τους τρεις, αλλά και με τους Ηλία Μπόγδανο, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργο Ασημακόπουλο. Survivor 2022

Λίγα Λόγια για τον Γιωρίκα Πιλίδη τον απόλυτο Survivor του 2022

Είναι πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στην ελεύθερη Πάλη. Αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021 ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Αυτό είναι το χρυσό παιδί της Πάλης, που μεγάλωσε στα γυμναστήρια και με τα πρώτα του χρήματα ανακοίνωσε στη μητέρα του πως πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα μπορούσε να την στηρίξει εκείνος οικονομικά. Αγαπά την πάλη και το όνειρό του ήταν πάντα να φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση. Μπήκε στο Survivor με την ίδια διάθεση που κατεβαίνει στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Νίκη και μόνο νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments