Lifestyle

Κέιτ Γουίνσλετ: Δεν σταματούσα να κλαίω όταν τον ξανάδα τον Ντι Κάπριο

Κέιτ Γουίνσλετ: Δεν σταματούσα να κλαίω όταν τον ξανάδα τον Ντι Κάπριο
Κέιτ Γουίνσλετ: Η φιλία μεταξύ της και του Λεονάρντο Ντι Κάπριο παραμένει ισχυρή, παρά τα χρόνια, την απόσταση και εσχάτως την πανδημία κορωνοϊού.

Όπως παραδέχεται η Βρετανίδα ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ, η στιγμή που ξανασυναντήθηκαν με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο  στο Λος Άντζελες μετά από περίπου τρία χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν πολύ συγκινητική. Κέιτ Γουίνσλετ

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω» εξομολογείται η βραβευμένη με Όσκαρ Γουίνσλετ: «Τον ξέρω το ήμισυ της ζωή μου. Δεν είναι πως μπορούσα εγώ να βρεθώ στη Νέα Υόρκη ή εκείνος στο Λονδίνο και να έχουμε την ευκαιρία ενός δείπνου ή ενός καφέ. Δεν ήμασταν σε θέση να φύγουμε από τις χώρες μας. Όπως τόσοι και τόσοι φίλοι στον κόσμο, πεθύμησε ο ένας τον άλλο λόγω Covid» επισημαίνει  η Γουίνσλετ στον Guardian.

Οι δύο τους συναντήθηκαν  για πρώτη φορά μαζί στα πλατό το 1997, πρωταγωνιστώντας στην ταινία Τιτανικός και αργότερα, το 2008, στο «Ο Δρόμος της Επανάστασης» (Revolutionary Road).

Κέιτ Γουίνσλετ: Η ίδια περιέγραψε το πόσο νέοι ηλικιακά ήταν όταν γυρίστηκε ο Τιτανικός

«Σ’εκείνα τα γυρίσματα εγώ έκλεισα τα 21 και ο Λίο τα 22» ανέφερε με νοσταλγία η Γουίνσλετ. Πλέον εκείνη στα 46 και εκείνος στα 47, έχουν διαγράψει τις δικές τους πορείες και επιτυχίες στα 25 χρόνια που μεσολάβησαν από τη γνωριμία τους στο σετ του Τιτανικού.

Παρόλα αυτά, μένει η φιλία: «Είναι ο φίλος μου, ο πραγματικά στενός φίλος μου. Είμαστε δεμένοι για μια ζωή» κατέληξε η ίδια. Κέιτ Γουίνσλετ

Η αγαπημένη σε όλους ταινία ο Τιτανικός

Ο Τιτανικός  είναι αμερικανική δραματική, αισθηματική ταινία εποχής, παραγωγής 1997 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζέιμς Κάμερον, βασισμένη στο διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών, αυτό του υπερωκεάνιου Τιτανικός που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912. Πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Τζακ και της Ρόουζ, δύο νεαρών ατόμων από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που ερωτεύονται πάνω στο πλοίο, ενώ αυτό κάνει το μοιραίο του ταξίδι. Παρόλο που οι δύο αυτοί κεντρικοί ήρωες είναι φανταστικοί, αρκετοί χαρακτήρες βασίζονται σε πραγματικά πρόσωπα. Η Γκλόρια Στιούαρτ υποδύεται την ηλικιωμένη Ρόουζ, που αφηγείται την ιστορία και ο Μπίλι Ζέιν τον αρραβωνιαστικό της νεαρής Ρόουζ.

Η αγάπη του Κάμερον για τα ναυάγια οδήγησε στη δημιουργία του Τιτανικού και εμπνεύστηκε την ερωτική ιστορία με σκοπό να δεσμεύσει το κοινό με την πραγματική τραγωδία. Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε το 1995, όταν ο Κάμερον τράβηξε κάποια πλάνα από τον πραγματικό Τιτανικό. Έτσι ξεκίνησε η ανακατασκευή του πλοίου και με ηλεκτρονικούς υπολογιστές αναδημιούργησαν το βύθισμα. Η ταινία χρηματοδοτήθηκε κυρίως από τη 20th Century Fox και την Paramount Pictures και μέχρι τότε ήταν η πιο ακριβή παραγωγή που έγινε ποτέ, με προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments