Αθλητισμός

Μεταγραφή έκπληξη ο ΠΑΟΚ

Μεταγραφή έκπληξη ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Η διοίκηση του δικέφαλου του Βορρά, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου έχει κάνει πρόταση στον παίκτη της Ρόμα Ντάβιντε Σαντόν.

Μέσα στα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο παίκτης της Ρόμα, Ντάβιντε Σαντόν. Ο δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται δεξί μπακ και ο 30χρονος διεθνής άσος, από μεθαύριο έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Την περίπτωση του Ντάβιντε Σαντόν εξετάζει πέρα από τον ΠΑΟΚ και η Γαλατασαράι. Ο Σαντόν, ο οποίος έχει ύψος 1,87 κι έχει παίξει κι οκτώ φορές στην εθνική Ιταλίας, έχει 53 συμμετοχές και 3 ασίστ με τη Ρόμα από τη σεζόν 2018-19, αλλά δεν είναι πλέον στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το δημοσίευμα ιταλικού ΜΜΕ

Ο Σαντόν έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Ίντερ με 110 αγώνες και πέντε ασίστ, ενώ έχει και 94 παιχνίδια στη Νιούκαστλ με 1 γκολ και πέντε ασίστ. Έχει επίσης κι έντεκα ματς στην Τσεζένα.

Στο δημοσίευμα της «siamolaroma.it», λοιπόν, αναφέρεται: «Κάτι κινείται και στο μέτωπο του Σαντόν: Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον 30χρονο αμυντικό, που μετά από έξι μήνες εκτός αποστολής, φαίνεται ότι πείστηκε να αλλάξει ομάδα. Σε περίπτωση προσφορών προς τον ποδοσφαιριστή, η Ρόμα θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διευκολύνει την αποχώρησή του».

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Davide Santon γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1991) είναι Ιταλός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως αριστερό μπακ για την ομάδα της Serie A Roma. Έχει εκπροσωπήσει την εθνική Ιταλίας. Ο Σαντόν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την Ίντερ το 2008 και παρέμεινε στον σύλλογο μέχρι το 2011, εκτός από μια περίοδο δανεισμού με την Τσεζένα. Αργότερα πέρασε απο την αγγλική Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ, πριν επιστρέψει στην Ίντερ το 2015.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Σαντόν έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικιωμένους με την Ιταλία το 2009 και εκπροσώπησε επίσης τη χώρα του στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της FIFA αργότερα εκείνο το έτος.

Τον Ιούνιο του 2018, αναφέρθηκε ότι οι Santon και Nicolò Zaniolo θα ενταχθούν στη Ρόμα ως μέρος της συμφωνίας του Radja Nainggolan με την Ίντερ.  Ο Santon και ο Zaniolo έφτασαν στη Ρώμη για ιατρικές εξετάσεις στις 25 Ιουνίου. Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στις 26 Ιουνίου, με το τίμημα της Santon να ανέρχεται στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο 4 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments