Ελλάδα

Απαγωγή στο Ντράφι: Με πλήρη μυστικότητα οι αστυνομικές έρευνες για την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία

Απαγωγή στο Ντράφι: Με πλήρη μυστικότητα οι αστυνομικές έρευνες για την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία
Απαγωγή στο Ντράφι: Οι απαγωγείς ήρθαν σε επαφή με τον αδελφό του επιχειρηματία και του ζήτησαν λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την Απαγωγή στο Ντράφι διεξάγονται με πλήρη μυστικότητα και διακριτικότητα σύμφωνα με το ΑΠΕ. Η υπόθεση απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Πικέρμι έχει αναστατώσει όλη την ελληνική κοινωνία. Απαγωγή στο Ντράφι

Απαγωγή στο Ντράφι: Ζήτησαν λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν έρθει στο φως οι δράστες παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία από τη στιγμή που έφυγε από ταβέρνα στο Ίλιον, όπου βρισκόταν με φίλους του και λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του τον άρπαξαν. Την ώρα της απαγωγής ο 40χρονος μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με μια αγνώστων στοιχείων γυναίκα, η οποία άκουσε να φωνάζει ο 40χρονος επιχειρηματίας ΒΟΗΘΕΙΑ και κάλεσε την αστυνομία.

Να σημειωθεί, ότι οι δράστες κάλεσαν πολύ γρήγορα σε σχέση με παρόμοιες υποθέσεις. Οι απαγωγείς ήρθαν σε επαφή με τον αδελφό του επιχειρηματία και του ζήτησαν λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ έστειλαν και μια φωτογραφία του για να βεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία του.

Απαγωγή στο Ντράφι

Η ΕΛΑΣ εξετάζει τον φάκελο της ληστείας για να δει αν ταυτίζονται οι δυο υποθέσεις

Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι οι δράστες δεν είναι έμπειροι, γεγονός που τους ανησυχεί καθώς δεν ξέρουν μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν. Οι ενέργειες των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και διακριτικές, ενώ ελέγχουν, μεταξύ άλλων, τις επαγγελματικές συναλλαγές του 40χρονου και τα τηλεφωνά του.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ  εξετάζει με λεπτομέρεια τις κάμερες ασφαλείας σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε ο επιχειρηματίας κατά την επιστροφή του στο Πικέρμι, καθώς και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων στην περιοχή, την ώρα της απαγωγής.

Επίσης, η Αστυνομία  κάνει φύλο και φτερό τον φάκελο της υπόθεσης με την απόπειρα ληστείας σε βάρος του αδελφού του 40χρονου, τον Αύγουστο του 2020, όταν κακοποιοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν, επειδή αντέδρασε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments