Trash

Survivor spoiler σήμερα 30/12: Μεγάλος καυγάς ανάμεσα στον Ρουβά και τον Βαλάντη

Survivor spoiler σήμερα 30/12: Μεγάλος καυγάς ανάμεσα στον Ρουβά και τον Βαλάντη
Survivor spoiler σήμερα 30/12: Τεταμένη ατμόσφαιρα θα χαρακτήριζε κανείς πως επικρατεί στην παραλία των διασήμων ανάμεσα στον Ρουβά και το Βαλάντη.

Τεταμένη ατμόσφαιρα θα χαρακτήριζε κανείς πως επικρατεί στην παραλία των διασήμων ανάμεσα στον Ρουβά και το Βαλάντη. Δεν άρχισε καλά καλά το φετινό Survivor καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτοι καυγάδες και οι πρώτες δυνατές εντάσεις με διχασμούς.

Και κυρίως δεν αναφερόμαστε μόνο στις κόντρες ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες την ώρα των αγωνισμάτων, αλλά και  τα εσωτερικά  ζητήματα που προκύπτουν στις παραλίες.  Αυτή τη φορά έντονος διαπληκτισμός υπήρξε  στην παραλία των διάσημων με πρωταγωνιστές τον Ρουβά και τον Βαλάντη. Survivor spoiler σήμερα 30/12

Ο τσακωμός ανάμεσα στους δύο άνδρες

Για την αποψινή νίκη των Μαχητών στο Survivor συζήτησε η αντίπαλη ομάδα και τα αίματα άναψαν.Η ανθρωπιά που θέλησαν να δείξουν οι Διάσημοι προς τους Μαχητές για τα πολύ σημαντικά έπαθλα φαγητού που κέρδισαν, εκνεύρισε τον Βαλάντη από την στιγμή που προηγουμένως είχε γίνει παρατήρηση στην Μυριέλλα Κουρεντή. Εκείνη την στιγμή ο Απόστολος Ρουβάς βγήκε εκτός εαυτού καθώς δεν άντεχε να ακούει τα όσα ανέφερε ο Βαλάντης περί υποκρισίας.

Μάταια ο Απόστολος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι πέρα από τον αγωνιστικό χώρο, δεν υπάρχει λόγος να μην χαίρονται με τη νίκη των αντιπάλων, ο Βαλάντης ύψωσε τον τόνο της φωνής του κι επικράτησε πανικός. Σίγουρα αυτό αποτελεί άσχημη εξέλιξη για τους Διασήμους, που δείχνουν να αντιμετωπίζουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα. Και ακόμα δεν έχει κλείσει εβδομάδα που είναι στον αέρα το ριάλιτι.

Survivor spoiler σήμερα 30/12

Η Μυριέλλα κι ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν ένα φλερτ μεταξύ τους

Για την προσέγγιση της ομάδας των Μαχητών προς την Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor μίλησε ο Βαλάντης. Μάλιστα ο τραγουδιστής «αποκάλυψε» πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος καθώς η Μυριέλλα κι ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν ένα φλερτ μεταξύ τους.

«Μετά το Συμβούλιο είδα μια περίεργη κίνηση από την πλευρά του, λέγοντας στην Μυριέλλα σε θέλω στην ομάδα μου… Δεν θέλω να εκθέσω πράγματα, μην βγω και τρελός. Αυτό που βλέπω από την πλευρά του στράκαστρούκα είναι μια συμπάθεια και της δείχνει συναισθήματα, που δεν ξέρω αν είναι αληθινά ή μέρος της στρατηγικής τους. Εύχομαι να μείνει ανεπηρέαστη γιατί αυτό θα κάνει κακό σε όλους μας, όχι μόνο σε εκείνη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments