Lifestyle

Απόστολος Ρουβάς: Στο Survivor ο αδελφός του Σάκη Ρουβά

Απόστολος Ρουβάς: Στο Survivor ο αδελφός του Σάκη Ρουβά
Απόστολος Ρουβάς: Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε από το stage του The Voice την συμμετοχή του αδελφού του στο Survivor.

Μετά τον τελικό του The Voice που ανέδειξε ως νικήτρια την Άννα Αργυρού, η σκυτάλη περνάει στο Survivor. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς προέβη από την σκηνή του Voice σε μία αποκάλυψη, ότι δηλαδή στα νέα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης θα μετέχει ο αδελφός του Απόστολος.

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν, αμέσως μετά την εμφάνιση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο coach του The Voice προχώρησε στην αποκάλυψη! «Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνιο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο» σημείωσε, αρχικά, με μεγάλο ενθουσιασμό ο Σάκης Ρουβάς προσθέτοντας με πιο σιγανή φωνή, «έτσι, να δω και το αδελφάκι μου».

Τι ανέφερε ο Γιώργος Λιανός μετά την αποκάλυψη

«Το ‘σκασε, το ‘σκασε» αναφώνησε με αμηχανία ο παρουσιαστή του Survivor, Γιώργος Λιανός για να σπεύσει ο Σάκης Ρουβάς να συμπληρώσει πως «εγώ δεν είπα τίποτα».

Έτσι, λοιπόν, πιο επίσημα ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές

Το ταξίδι του Survivor ξεκίνησε και επισήμως για τους παίκτες του Survivor. H ομάδα των «Μαχητών» αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (20/12) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αναφέρθηκε στο «Happy Day», τα μαύρα βαν έφτασαν περίπου στις 3:45 στο αεροδρόμιο, ενώ οι παίκτες αποβιβάστηκαν από αυτά σχεδόν μία ώρα μετά, προσπαθώντας να καλύψουν τα πρόσωπά τους, για να μην αποκαλυφθεί ποιοι είναι.

Σημειώνεται ότι θα φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο, μέσω Γαλλίας. Οι «Διάσημοι» αναμένεται να αναχωρήσουν το βράδυ για την Καραϊβική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments