Αθλητισμός

Εφές: Επτά παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Εφές: Επτά παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό
Εφές: Ο κορωνοϊός σαρώνει σε όλο τον κόσμο, με τις ομάδες της Euroleague να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η ομάδα της Τουρκίας Εφές μόλις ενημέρωσε πως βρέθηκαν στο επιτελείο αλλά και ανάμεσα σε παίκτες οχτώ κρούσματα κορωνοϊού. Μετά από τεστ που διενεργήθηκαν την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, επτά παίκτες νοσούν από νέο δολοφονικό ιό, όπως και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου. Εφές

Στον «αέρα» τα ματς

Όλοι βρίσκονται σε πλήρη απομόνωση και εγκλωβισμό δηλαδή σε καραντίνα, με την Εφές να τηρεί πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Έχει χτυπήσει κόκκινο η κατάσταση, καθώς όπως είναι γνωστό το παιχνίδι της Δευτέρας (03/01) με τη Γιαλοβασπόρ για το τουρκικό πρωτάθλημα, όσο και εκείνο με την Μπάγερν Μονάχου την ερχόμενη Παρασκευή (07/01) για την Ευρωλίγκα, βρίσκονται στον «αέρα». Εφές

Ο κορωνοϊός σαρώνει σε όλο τον κόσμο, με τις ομάδες της Euroleague να βρίσκονται στο επίκεντρο. Θυμίζουμε, πως τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, έχουν «χτυπηθεί» από τον νέο δολοφονικό ιό.

Euroleague: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στη Euroleague, με την «έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού να έχει αποδεκατίσει πολλές ομάδες και ήδη να έχουν αναβληθεί πέντε αγώνες στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Υπό το βάρος των νέων δεδομένων κι όπως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής η κατάσταση, η Euroleague προχωρά τη Δευτέρα σε τηλεδιάσκεψη, ώστε να γίνει αναθεώρηση- βελτίωση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που είχαν ψηφίσει οι ομάδες στην αρχή της σεζόν.

Στις προτάσεις που συζητηθούν βρίσκεται και η αναστολή δράσης για 2-3 εβδομάδες, προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά του κορονοϊού μέσω των αγώνων, κάτι που διαπιστώθηκε ότι συνέβη τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι πιθανότητες να αποφασιστεί κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές, καθώς θα προκληθεί ασφυξία στο πρόγραμμα, μαζί με όλα τα αναβληθέντα ματς που εκκρεμούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments