Ελλάδα

Μοσχάτο: Άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα

Μοσχάτο: Άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσαν πυροβολισμοί σε ενέδρα θανάτου

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές καθώς ένας αλλοδαπός έπεσε νεκρός, πριν από λίγο, από πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, που είναι μεσήλικας, τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του, στην οδό Ταξιαρχών, με τη γυναίκα του και το παιδί του, δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο άτομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για αλλοδαπό που τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του πριν λίγη ώρα στην οδό Πατριαρχών στο Μοσχάτο, όταν άγνωστοι του έστησαν ενέδρα και τον πυροβόλησαν λίγο πριν μπει σπίτι του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας πυροβολήθηκε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του και της συζύγου του και να δέχεται τουλάχιστον 4-5 πυροβολισμούς, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Οι δράστες τον πυροβόλησαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας βρέθηκαν 3 κάλυκες. Το θύμα ήταν  Γεωργιανής καταγωγής.  Οι αρχές αναζητούν τον δράστη, ο οποίος ήταν πεζός και  φορούσε μαύρα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments