Ελλάδα

Ομηρία στην Αθήνα: Συνελήφθη ο δράστης

Ομηρία στην Αθήνα: Συνελήφθη ο δράστης
Ομηρία στην Αθήνα: Συνελήφθη ο δράστης ενώ σοκαριστική είναι η μαρτυρία της αδελφής της για το χρονικό της ομηρίας.

Το θρίλερ τελείωσε  με αίσιο τέλος για τη νεαρή Βουλγάρα που την κρατούσε όμηρο ο πρώην σύντροφος της στο κέντρο της Αθήνας.

O Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο τη Βουλγάρα φίλη του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, σε πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη. 

Αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

H αδερφή της γυναίκας που κρατούσε όμηρο, με λίγα ελληνικά και αγγλικά και ένα τσιγάρο στο στόμα αποκαλύπτει στους δημοσιογράφους να καταλάβουν τι έχει συμβεί και βρισκόταν υπό κράτηση.

Ομηρία στην Αθήνα

Την απείλησε με μαχαίρι

Όπως ανέφερε η κοπέλα, μιλώντας στο protothema.gr, η αδελφή της είχε συνάψει σχέση με έναν αιγυπτιακής καταγωγής άντρα, το όνομα του οποίου είναι «Αχμέτ». Ωστόσο, πριν λίγες ώρες ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι ένας μεγάλος καυγάς.

Σύμφωνα με όσα χαρακτηριστικά αναφέρει η αδελφή της , ο σύντροφός της πήγε στο σπίτι των δύο κοριτσιών στο Γαλάτσι, πήρε την άτυχη γυναίκα με την απειλή μαχαιριού και την έφερε στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ δήλωσε, επίσης, ότι την άρπαξε από τα μαλλιά και την απειλούσε με μαχαίρι. Ομηρία στην Αθήνα

Με τα σπαστά ελληνικά που μιλά, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της.

Η εξομολόγηση της αδελφής της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments