Ελλάδα

Περιστέρι: Νεκρή μια ηλικιωμένη από φωτιά σε διαμέρισμα

Περιστέρι: Νεκρή μια ηλικιωμένη από φωτιά σε διαμέρισμα
Περιστέρι: Νεκρή βρέθηκε μια ηλικιωμένη στο Περιστέρι, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα.

Νεκρή βρέθηκε μια ηλικιωμένη στο Περιστέρι, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα. Η φωτιά εκδηλώθηκε επί της οδού Κρέσνας.

Αμέσως μετά το ξέσπασμα της φωτιάς ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.

Δείτε την ανάρτηση

Σταθμός Λαρίσης: Τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου

Τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου. Έτσι συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην αστυνομία έπειτα από έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού με 10 γκαζάκια που σημειώθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στον σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκρηξη προξένησε μικρές υλικές ζημιές και σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, περίπου στις 00:30 τα ξημερώματα.

Ιωάννινα: Μαχαίρωσε το σύντροφό της στην καρδιά

Ανατροπή σε μια πολύ περίεργη υπόθεση έλαβε χώρα στα Γιάννενα, όταν ένας 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αφού είχε καταλήξει. Αρχικά φαινόταν ότι ήταν αιφνίδιος θάνατος όμως η νεκροτομή που έκανε ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 55χρονος έφερε ένα μικρό τραύμα από μαχαίρι κοντά στην καρδιά.

Η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα, έψαξε το άτομο που είχε καλέσει το ασθενοφόρο και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για την σύντροφο του θύματος, επίσης 55 χρονών.

Η γυναίκα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη καθώς ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε στην αστυνομία το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον σύντροφό της. Η 55χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments