Lifestyle

Τίνα Μεσσαροπούλου: Εκτός Happy Day… λόγω καραντίνας

Τίνα Μεσσαροπούλου: Εκτός Happy Day… λόγω καραντίνας
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Μάλλον φαίνεται ότι δεν την γλίτωσα, αν και όλα τα rapid βγαίνουν αρνητικά, θα πάω να κάνω και μοριακό μετά να είμαστε σίγουροι».

Το Happy Day ξανά γύρισε στους δέκτες μας στον Alpha με την πρώτη εκπομπή για το 2022, κάποιος όμως απουσίαζε από το πλατό. Η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής … λόγω καραντίνας. Τίνα Μεσσαροπούλου

«Ευτυχώς το περνάω ελαφρά γιατί είμαι τριπλά εμβολιασμένη»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρίσκεται σε καραντίνα, αν και μέχρι στιγμής όλα τα τεστ που έχει υποβληθεί της βγαίνουν αρνητικά. «Μάλλον φαίνεται ότι δεν την γλίτωσα, αν και όλα τα rapid βγαίνουν αρνητικά, θα πάω να κάνω και μοριακό μετά να είμαστε σίγουροι. Δεν νομίζω ότι τη γλίτωσα την κορώνα αυτή τη φορά πάντως. Ευτυχώς το περνάω ελαφρά γιατί είμαι τριπλά εμβολιασμένη», αποκάλυψε η ίδια.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, αρκετά πρόσωπα από το περιβάλλον της είχαν συμπτώματα κορωνοϊού αυτές τις μέρες.

Πως μπήκε η δημοσιογραφία στην ζωή της;

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πως ξεκίνησε στο χώρο της δημοσιογραφίας. Συγκεκριμένα είχε πει: «Ξεκίνησα την δημοσιογραφία στην εφημερίδα Απογευματινή ενώ ήμουν φοιτήτρια στη Γαλλική φιλολογία. Ο μπαμπάς μου ήθελε να με κάνει γιατρό αλλά του ξέφυγα. Ευτυχώς έγινε ο αδελφός μου και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Ξεκίνησα από το διεθνές ρεπορτάζ γιατί μιλούσα τέσσερις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικα, Ιταλικά και Ισπανικα). Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβαν την αγάπη μου για την τηλεόραση και το πικάντικο σχόλιό μου και παράλληλα έκανα και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Τίνα Μεσσαροπούλου

Αφού πήρα το πτυχίο μου και ενώ εργαζόμουν ακόμα στην εφημερίδα αποφάσισα να πάω να κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Αγγλία πάνω στη «Διεθνή δημοσιογραφία» με εξειδίκευση στην τηλεόραση. Ζήτησα άδεια άνευ αποδοχών. Ο τότε εκδότης της εφημερίδας, Πάνος Καραγιάννης με αποκάλεσε «τρελή» που ήθελα να τα παρατήσω και να φύγω έξω για ένα επιπλέον πτυχίο. «Το καλύτερο σχολείο είναι εδώ μου είπε». Τότε του απάντησα: «Εγώ όμως θέλω να πάω και θα το κάνω είτε μου δώσετε άνευ αποδοχών είτε όχι». Τελικά την πήρα!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments