Trash

Survivor 2022: Η Ελισάβετ Σπανού επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2022: Η Ελισάβετ Σπανού επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor 2022: Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης και προς έκπληξη πολλών επέστρεψε στην Ελλάδα τόσο σύντομα.

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη αποχώρηση από το Survivor 2022 και προς έκπληξη πολλών  επέστρεψε στην Ελλάδα τόσο σύντομα. Συνήθως οι παίκτες έμενα μια εβδομάδα στο νησί της Καραϊβικής και έκαναν διακοπές. Φαίνεται πως λόγω covid τελείωσαν και οι διακοπές. Survivor 2022

Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της

Μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα προβλήθηκαν πλάνα κατά την άφιξή της από το αεροδρόμιο κι η ίδια δεν ανέφερε κάτι για την εμπειρία της, παρά μόνο έστειλε ευχές για το 2022: «Παιδιά τα είπαμε και θα τα πούμε πολύ σύντομα όλα. Καλή χρονιά σας εύχομαι να είστε, όλοι καλά.»

Εμφανώς  λυπημένη η Ελισάβετ Σπανού, καθώς δεν το περίμενε καθόλου να αποχωρήσει τόσο σύντομα, φαίνεται να είχε την όρεξη να μείνει περισσότερο στο παιχνίδι επιβίωσης. Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

Λίγα λόγια για την φετινή παίκτρια του Survivor 2022

Γεννήθηκε στην 13 Φεβρουαρίου του 1981 στα Πατήσια, που βρίσκεται στην περιοχή της Αθήνας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την εφηβική ηλικία, καθώς φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και έκτοτε παρακολούθησε πολλά μαθήματα μουσικής και μοντέρνου τραγουδιού. Ως μαθήτρια συνήθως τραγουδούσε σε σχολικές εκδηλώσεις και η πρώτη της επιτυχία ήρθε το 2001 όταν κέρδισε το 1ο βραβείο έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες.

Survivor 2022

Αφού τελείωσε το σχολείο συμμετείχε το 2002 στο cd του Ηλία Μακρίδη “Στο φως του φεγγαριού” από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel με το τραγούδι “Φύλαξέ μου ένα χάδι” σε στίχους Μπάμπη Στόκα, καθώς και σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις της Μαρίζας Κωχ. Συμμετείχε επίσης σε συναυλίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Κώστα Τουρνά και σε γνωστά νυχτερινά κέντρα έντεχνης, αλλά και λαϊκής μουσικής όπου συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς και άλλοι.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήρθε το 2006 με ένα CD-single με τίτλο “Σταγόνα” και το πρώτο της ολοκληρωμένο CD στις αρχές του 2007 με τίτλο “Το μόνο που θες”. Οι σημαντικότερες επιτυχίες αυτού του CD ήταν τα τραγούδια “Το μόνο που θες”, “Τρελαίνομαι” και “Αν γυρίσεις σε μένα” (που ήταν μια διασκευή του γνωστού “La luna” της Μπελίντα Καρλάιλ). Τη σεζόν 2013-14 συμμετείχε στην εκπομπή ”Πρωινό μου” στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ως συμπαρουσιάστρια. Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στο Dancing with the stars 4 οπού κατέκτησε την 11η θέση .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments