Trash

Survivor 2022: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Survivor 2022: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε
Survivor 2022: Η κρίσιμη στιγμή της πρώτης αποχώρησης έφτασε κι ένας παίκτης αποχώρησε από τις παραλίες της Καραϊβικής, πριν καλά καλά αρχίσει το παιχνίδι. .

Η κρίσιμη στιγμή της πρώτης αποχώρησης έφτασε στο Survivor 2022 κι ένας παίκτης αποχώρησε από τις παραλίες της Καραϊβικής, πριν καλά καλά αρχίσει το παιχνίδι και συνηθίσει τις δύσκολες συνθήκες της ζούγκλας.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Βαλάντης από τους Διάσημους, ο οποίος δεν πέτυχε μέγαλες νίκες στα αγωνίσματα και καταψηφίστηκε. Τον Βαλάντη ακολούθησε η Ελισάβετ Σπανού γιατί δεν κατάφερε να φέρει στην ομάδα καμία νίκη μέχρι την στιγμή της ψηφοφορίας. Survivor 2022

Ποια γυναίκα αποχώρησε από το Survivor 2022

Η ανατροπή ήρθε με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς οι Μαχητές έχασαν για πρώτη φορά σε αγώνισμα της ασυλίας. Έπειτα από ένα έντονο συμβούλιο, τρίτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο ίδιος είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που έχαναν για να μην χρεωθεί κανείς την ήττα τους κι επειδή πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους δύο σε αυτήν την αναμέτρηση. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που δεν πίστεψαν στα κίνητρά του και δεν τους άρεσε η συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα ο Σπύρος να ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ελισάβετ Σπανού. Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως δεν το περίμενε ενώ έκπληκτοι είχαν μείνει κι οι συμπαίκτες της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments