Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συνελήφθη ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο

Ολυμπιακός: Συνελήφθη ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο
Ολυμπιακός: Συνελήφθη για άλλη μία φορά ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του, με την οποία συζούν.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη για ακόμα μία φορά λόγω κακοποίησης της συντρόφου του. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε εμπλακεί σε μία υπόθεση ομαδικού βιασμού στην οποία είχε δηλώσει ότι είναι αθώος και πως όλα αυτά γίνονται για τα χρήματα, ενώ την εκπροσώπηση της 17χρονης ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του, με την οποία συζούν και η γυναίκα προσέφυγε στις Αρχές υποβάλλοντας μήνυση. Ακολούθως, η συμβία του 29χρονου κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων» φέρεται να ανασκεύασε, ωστόσο, είχαν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες και προχώρησε κανονικά η σύλληψή του.

Πότε έγινε η καταγγελία

Η καταγγελία έγινε το βράδυ της Δευτέρας από την 28χρονη ομοεθνή του Πορτογάλου διεθνούς άσου, η οποία κάλεσε την Αμεση Δράση ύστερα από τον καυγά που είχε με τον Σεμέδο. Κατά πληροφορίες, η κοπέλα είπε στις Αρχές ότι έφερε τραύματα στην κλείδα και διάφορες άλλες αμυχές.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν οδήγησαν την 28χρονη στο οικείο ΑΤ της συνοικίας των νοτίων προαστίων όπου διαμένει με τον Σεμέδο κι εκεί προχώρησε στην καταγγελία. Κατόπιν ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι παράμετροι της απόφασης για Σεμέδο για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης

Στην απόφασή τους να αφήσουν ελεύθερο τον κατηγορούμενο με μόνο έναν όρο καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι εξής παράμετροι:

– Κατά πληροφορίες ανακρίτρια και εισαγγελέας εντόπισαν κενά στις απαντήσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας κατά τη διάρκεια της κατάθεσης που η ίδια έδωσε σήμερα ενώπιον τους, πριν ξεκινήσει την απολογία του ο ποδοσφαιριστής.

– Ακόμη εντοπίστηκαν αντιφάσεις στις καταθέσεις της 16χρονης και της 17χρονης παθούσας, με την πρώτη να καταθέτει: «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμέδο δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Τι έπαιξε ρόλο για την κρίση της ανακρίτριας

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες καθοριστικό ρόλο φέρεται να έπαιξε για την κρίση ανακρίτριας και εισαγγελέα, το γεγονός της παραμονής των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό. Πιο συγκεκριμένα, η παθούσα αν και είχε τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι και παρά την ερώτηση από τη φίλη της σχετικά με το εάν θέλει να αποχωρήσουν, τελικά παρέμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα της επόμενη ημέρας.

Ακόμη, ρόλο έπαιξε στην κρίση ανακρίτριας και εισαγγελέα η ιατροδικαστική έκθεση στην οποία διαπιστώθηκαν μόνο παλαιές ρήξεις στο σώμα της καταγγέλλουσας, ενώ δεν προέκυψαν πρόσφατες κακώσεις και εκχυμώσεις. Τέλος, να σημειωθεί ότι αύριο απολογείται στην ανακρίτρια ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος της 17χρονης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments