Αθλητισμός

Τέλος από την ΑΕΚ με εντολή Γιαννίκη

Τέλος από την ΑΕΚ με εντολή Γιαννίκη
Η ρόδα γυρίζει για τους παίκτες της ΑΕΚ και είναι άγνωστο ποιον θα πάρει η «μπάλα» καθώς είναι σαφές ότι φέτος το ρόστερ είναι μεγάλο και χρειάζεται αλλαγές.

“Σκούπα” στο ρόστερ με εντολή Γιαννίκη έρχεται στην ΑΕΚ, σε τι θέση ζήτησε παίκτη. Τα επόμενα 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα καθώς θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ΑΕΚ, καθώς προχωρούν οι συζητήσεις για αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται και… βαραίνουν οικονομικά την ομάδα. Ποιος θα έρθει εκτός του χαφ;

Για ποιους παίκτες γυρίσει η ρόδα στην ΑΕΚ

Η ρόδα γυρίζει για τους παίκτες της κιτρινόμαυρης ομάδας και είναι άγνωστο ποιον θα πάρει η «μπάλα» καθώς είναι σαφές ότι φέτος το ρόστερ είναι μεγάλο και εκείνοι που δεν υπολογίζονται ή δεν παίζουν πολύ μπορούν να αποχωρήσουν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Λε Ταλέκ για παράδειγμα, που ενώ θεωρεί ότι είναι ικανός για την 11άδα της ομάδας το τελευταίο διάστημα βρίσκεται  στον πάγκο. Όντως η αξία του αλλά και οι επαφές που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα, ήταν για να παίζει βασικός. Βέβαια στο παιχνίδι με τη Λαμία υπολογίζεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και αυτό από μόνο του μπορεί να σημαίνει ότι κάποια δεδομένα αλλάζουν.

Η περίπτωση του Μπακάκη είναι διαφορετική καθώς αφενός από την ομάδα δεν τον υπολογίζουν στην βασική 11άδα αφετέρου δεν πρόκειται να τον πιέσουν και να αποχωρήσει. Μπορεί να υπάρχει «καπνός»  για τη Λαμία, αλλά δεν φαίνεται ότι η ομάδα τής Φθιώτιδας καλύπτει τον διεθνή άσο.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ για να πάει στον Βορρά

Ο Νταντσέκο, από την άλλη, φαίνεται ότι ήδη κάτι έχει βρει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάει στον… Βορρά, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσία και Ουκρανία.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Ινσούα, με τους Κιτρινόμαυρους να περιμένουν το πλάνο που θα παρουσιάσει στον σύλλογο ο αδερφός και μάνατζερ του Ινσούα. Στην ΑΕΚ το μοναδικό που θέλουν είναι να μην δαπανήσουν άλλα  χρήματα, αν προκύψει δανεισμός, αλλά να καλύψει εξ’ ολοκλήρου την αμοιβή του η ομάδα που θα τον αποκτήσει.

Η περίπτωση του Τάνκοβιτς, που επίσης βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να αποχωρήσουν, είναι εντελώς ξεχωριστή από τις προηγούμενες. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για τον μοναδικό που αν φύγει (αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα), συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έρθει άλλος στη θέση του. Δηλαδή η ομάδα θέλει να έχει μια λύση στα εξτρέμ, πέρα από εκείνες που παίζουν διαρκώς, αλλά δεν θέλουν αυτή η λύση να είναι ο Τάνκοβιτς, ο οποίος ξεκάθαρα δεν ταιριάζει με τα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments