Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Διάλογος φρίκης του δράστη της ομηρίας με τους αστυνομικούς

Άγιος Παντελεήμονας: Διάλογος φρίκης του δράστη της ομηρίας με τους αστυνομικούς
Άγιος Παντελεήμονας: Διάλογος φρίκης του δράστη της ομηρίας με τους αστυνομικούς

Σοκαριστικοί και αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την υπόθεση ομηρίας της 30χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα από τον πρώην σύντροφό της αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο δράστης, την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί και θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι, την  ώρα που η τρομοκρατημένη γυναίκα και θύμα του εκφράζει φόβους για τη ζωή της, αν αφεθεί ελεύθερος

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον δράστη την ώρα της διαπραγμάτευσης, όταν αυτός απειλούσε να ανατινάξει ολόκληρη την πολυκατοικία, μετέδωσε η ΕΡΤ.

34χρονος Αιγύπτιος: Θα ανατιναχθώ, θα μας σκοτώσω όλους.

Αστυνομικοί: Άσε τον αναπτήρα.

34χρονος Αιγύπτιος: Θα ανατινάξω όλη την πολυκατοικία, ότι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, δεν με νοιάζει η ζωή μου, εγώ θα πάω στον Αλλάχ.

Αστυνομικοί: Είναι καλά η…;

34χρονος Αιγύπτιος: Καλά είναι ακόμη, όταν με δείτε να κρατάω το κομμένο κεφάλι της στο χέρι θα καταλάβετε ότι είμαι άνδρας.

Από τον διάλογο επιβεβαιώνεται πόσο δύσκολη ήταν η επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας, σύμφωνα και με τις καταθέσεις των αστυνομικών.

«Εισήλθαμε εντός από κοινού με την ΕΚΑΜ προλαβαίνοντας την πιθανή έκρηξη της φιάλης και καταφέραμε να δεσμεύσουμε τον δράστη. Κατά την σύλληψη του ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας μας με τα χέρια και τα πόδια του» λέει αστυνομικός.

Πάντως, μετά την σύλληψη του, συνέχιζε να φωνάζει και να απειλεί, λέγοντας: «Ξέρω ότι θα πάω φυλακή, αλλά όποτε και να βγω, σε 3-4 χρόνια θα βάλω βόμβα και θα πάρω κόσμο μαζί μου. Εσείς μπήκατε σπίτι μου, εγώ θα σας ανατινάξω» λέει ο 34χρονος.

Η κατάθεση της γυναίκας

Η 30χρονη βρέθηκε την Τρίτη στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει για την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό της την Πρωτοχρονιά, εκφράζοντας φόβους ότι αν αφεθεί ελεύθερος τότε η ίδια αποτελεί υποψήφιο θύμα μίας ακόμα γυναικοκτονίας.

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της.

Οι δηλώσεις το δικηγόρου

Ο δικηγόρος της 30χρονης από τη Βουλγαρία, Κωνσταντίνος Γώγος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η εντολέας του κατέθεσε στην ανακρίτρια το χρονικό της φρίκης και παρέδωσε όλες τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε.

«Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments