Ελλάδα

«Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει για να με σκοτώσει» – Σοκάρει η κατάθεση του θύματος ομηρίας

«Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει για να με σκοτώσει» – Σοκάρει η κατάθεση του θύματος ομηρίας
Φόβους πως αποτελεί υποψήφιο θύμα γυναικοκτονίας εξέφρασε η 30χρονη που κακοποιήθηκε βάναυσα και κρατήθηκε όμηρος από τον σύντροφό της.

Λεπτομερής και άκρως σοκαριστικές ήταν οι περιγραφές της κατάθεσης που έδωσε η 30χρονη από τη Βουλγαρία, για την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό της την Πρωτοχρονιά από τον 34χρονο Αιγύπτιο πρώην σύντροφό της. Η ίδια εξέφρασε φόβους, πως σε περίπτωση μη κράτησής του, αποτελεί υποψήφιο θύμα μίας ακόμα γυναικοκτονίας.

Το θύμα της άγριας επίθεσης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 4 Ιανουαρίου 2021, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε ανοιχτά το φόβο, πως εάν ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του αύριο, αφεθεί ελεύθερος θα επιστρέψει και θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκπροσωπόντας νομικά την 30χρονη γυναίκα, Κωνσταντίνος Γώγος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η εντολέας του κατέθεσε στην ανακρίτρια το χρονικό της φρίκης και παρέδωσε όλες τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε.

«Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της», ανέφερε.

Ο 34χρονος δράστης θα απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης για το κακούργημα της αρπαγής και για ακόμα πέντε πλημμελήματα.

Το χρονικό της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, όταν νεαρός άντρας εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Γαλάτσι και, υπό την απειλή όπλου, την ανάγκασε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η αδερφή του θύματος ειδοποίησε τις Αρχές ότι ο δράστης κρατά όμηρο την αδερφή της στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκιβιάδου, όπου είχε ταμπουρωθεί, απειλώντας να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στο σημείο έσπευσε και ειδικός της αστυνομίας, ο οποίος προχώρησε σε διαπραγματεύσεις με τον δράστη, προτού εκείνος αιφνιδιαστεί από τις Αρχές και ακινητοποιηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments