Lifestyle

Ράδιο Αρβύλα: Το νέο τρέιλερ βάζει τέλος στα σενάρια

Ράδιο Αρβύλα: Το νέο τρέιλερ βάζει τέλος στα σενάρια
Ράδιο Αρβύλα: Στον τηλεοπτικό αέρα πρόκειται να επιστρέψει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στις 10 Ιανουαρίου, ενώ με νέο τρέιλερ βάζει τέλος στις φήμες αντικατάστασης του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μετά την θύελλα που ξέσπασε με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, και μία μικρή ανάπαυλα, οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στις 10 Ιανουαρίου. Ακόμη, σε νέο τρέιλερ απαντά στις φήμες που είχαν αρχίσει να ακούγονται περί αντικατάστασης του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αξίζει ακόμα να αναφερθεί πως οι παρουσιαστές της εκπομπής έχουν ήδη υποβάλλει αγωγή εναντίον του πρώην συνεργάτη τους.

Στο νέο τρέιλερ λοιπόν,  της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνη Κανάκης έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες πως ψάχνει αντικαταστάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ανακοίνωσε όλους τους συνεργάτες του έναν προς έναν.

Το νέο τρέιλερ

Συγκεκριμένα, στο νέο trailer του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης φωνάζει με τα ονόματα τους, τους συνεργάτες του οι οποίοι δηλώνουν παρόντες.

Ο Κωστάκος, ο Πασοκτζής, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς θα βρίσκονται στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη και «έρχονται» τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 20:00.

Η αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μετά από αγωγή για ηθική βλάβη που κατέθεσαν τώρα κατεβάζουν τα κοινά τους βίντεο από το διαδίκτυο. Και όχι μόνο αυτά που προβλήθηκαν στην εκπομπή αλλά και τα προσωπικά τους.  Όπως έγινε γνωστό, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης προχώρησαν σε αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη και φίλου τους.

Με την αγωγή ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.Η κίνησή τους αυτή έρχεται υπό το βάρος των συνεχών αποκαλύψεων και καταγγελιών με πιο πρόσφατη αυτή μιας πρώην εργαζόμενης στην εκπομπή. Ήδη οι συντελεστές της εκπομπής έχουν εκφράσει την πλήρη στήριξή τους, τόσο την ψυχολογική, όσο και οικονομική στην κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα revenge porn από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments