Ελλάδα

Ράδιο Αρβύλα: Κατεβάζουν τα κοινά τους βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ράδιο Αρβύλα: Κατεβάζουν τα κοινά τους βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη καταγγελία ωστόσο έφερε στο φως και άλλες πολλές για τις απαράδεκτες συμπεριφορές του Στάθη Παναγιωτύπουλο προς το γυναικείο φύλο.

Μετά την αγωγή, παίρνουν και άλλα μέτρα οι Ράδιο Αρβύλα εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου ύστερα, την καταγγελία για διαρροή σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες με την σύντροφό του χωρίς τη θέλησή της.

Ο Αντώνης Κανάκης και η υπόλοιπη παρέα του Ράδιο Αρβύλα από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τις άσεμνες πράξεις του συνεργάτη τους, ωστόσο ο κόσμος δεν φαίνεται να πείστηκε από την «απολογία τους» στον αέρα της εκπομπής. Ράδιο Αρβύλα

Το χυδαίο φλερτ, οι μη ευπρεπής φωτογραφίες και οι άσεμνες χειρονομίες σε ανήλικα κορίτσια

Η πρώτη καταγγελία ωστόσο έφερε στο φως και άλλες πολλές ακόμα αναφορές για άσεμνες πράξεις του παρουσιαστή, για αισχρά σχόλια σε συνεργάτες του και για χυδαίο φλερτ ακόμα και σε ανήλικες ακροάτριες στο ραδιόφωνο.

Το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι όπως δείχνει τεράστιο και εκείνοι από την μεριά τους κάνουν ότι είναι δυνατόν για να διαφυλάξουν την προσωπικότητα τους αλλά και την εκπομπή τους.

Μετά από αγωγή για ηθική βλάβη που κατέθεσαν τώρα κατεβάζουν τα κοινά τους βίντεο από το διαδίκτυο. Και όχι μόνο αυτά που προβλήθηκαν στην εκπομπή αλλά και τα προσωπικά τους. Ράδιο Αρβύλα

Η αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Όπως έγινε γνωστό, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης προχώρησαν σε αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη και φίλου τους.

Με την αγωγή ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.Η κίνησή τους αυτή έρχεται υπό το βάρος των συνεχών αποκαλύψεων και καταγγελιών με πιο πρόσφατη αυτή μιας πρώην εργαζόμενης στην εκπομπή. Ήδη οι συντελεστές της εκπομπής έχουν εκφράσει την πλήρη στήριξή τους, τόσο την ψυχολογική, όσο και οικονομική στην κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα revenge porn από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments