Trash

Survivor spoiler σήμερα 4/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Survivor spoiler σήμερα 4/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία
Survivor spoiler σήμερα 4/1: Σήμερα έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor 5 με έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης και με ένα συμβούλιο φωτιά.

Οι μαχητές για ακόμη μια φορά πήγαν στον συμβούλιο του νησιού SURVIVOR 2022 ως απλοί παρατηρητές που ήρθαν να παρακολουθήσουν ταινία τρόμου σε αντίθεση με τους διάσημους. Μόνο τα ποπ κορν έλειπαν αλλά θυμίζουμε ότι για να φάνε πρέπει και να φέρουν νίκες. Οι διάσημοι από την άλλη πλευρά, κλήθηκαν να παίξουν τον αγώνα της ατομικής ασυλίας τον οποίο και κέρδισε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και ψήφισαν ομόφωνα τον Βαλάντη για πρώτο προτεινόμενο προς αποχώρηση, ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού αφού αποχώρησε οικειοθελώς. survivor spoiler σήμερα 4/1:

Survivor spoiler σήμερα 4/1: Μαχητές ή Διάσημοι

Ο στίβος θα είναι πολύ σκληρός και θα απαιτεί αντοχές. Θέλει μεγάλη ταχύτητα, δύναμη και ευστοχία για την πολυπόθητη νίκη. Σύμφωνα με τις  πληροφορίες του Youweekly.gr αυτοί που θα κερδίσουν για ακόμα μια μέρα είναι η ομάδα των μαχητών. Τους έχουν φάει λάχανο τους διάσημους. Δεν τους αφήνουν να πάρουν ανάσα και να χαρούν νίκη.  Αυτό σημαίνει ότι οι Διάσημοι θα πρέπει να ψηφίσουν κι άλλον συμπαίκτη τους απόψε. Κι έναν θα υποδείξει ο Χατζηγεωργίου που έχει την ατομική. Τρεις υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα; Ποια ονόματα θα βρεθούν στο τάκο.

Οι ανατροπές στο Survivor 5  έρχονται και παίρνουν  σε κάθε επεισόδιο και όπως φαίνεται για άλλη μια χρονιά το ριάλιτι επιβίωσης έχει κερδίσει για τα καλά τα βλέμματα των τηλεθεατών, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι αρκετά αξιοπρεπή.

survivor spoiler σήμερα 4/1

Survivor spoiler σήμερα 4/1: Ποιος παίκτης φεύγει με οικειοθελή αποχώρηση

Κάθε επεισόδιο κρύβει μια έκπληξη με αποκορύφωμα όλων μέχρι στιγμής μια οικειοθελή αποχώρηση που έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του YouWeekly.gr ο Βαλάντης φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε πρόβλημα με την πίεση του.

Μάλιστα, επειδή πέρυσι είδαμε πολλές αποχωρήσεις οι οποίες έγιναν οικειοθελώς, φέτος ο Ατζούν στην ρήτρα των συμβολαίων έβαλε ότι οι παίκτες μπορούν να φύγουν μόνο εάν έχουν πρόβλημα υγείας και πάρουν χαρτί από τον γιατρό. Για αυτόν και μόνο τον λόγο ο Βαλάντης μπόρεσε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο! Η υγεία του δεν είναι στα καλύτερά της και θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments