Lifestyle

Survivor 2022: Αγώνας ασυλίας με συντριπτική ήττα και πολλά νεύρα για τους Διάσημους

Survivor 2022: Αγώνας ασυλίας με συντριπτική ήττα και πολλά νεύρα για τους Διάσημους
Survivor 2022: Αγώνας ασυλίας με συντριπτική ήττα και πολλά νεύρα για τους Διάσημους

Με το μεγαλύτερο σκορ 10- 3 στο φετινό Survivor ηττήθηκαν οι Διάσημοι το βράδυ της Δευτέρας στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία.

Όπως ήταν φυσικό αυτό έφερε νεύρα, πολλά νεύρα στην ομάδα των Διασήμων και με την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων τα αίματα άναψαν. Έτσι, ο Βαλάντης επέλεξε να εστιάσει στην βοήθεια που έδωσε ο «αντίπαλος» Μαχητής, Γιώργος Κατσαούνης στη Μυριέλλα Κουρεντή όταν εκείνη έχασε την ανάσα της μετά την προσπάθεια που έδωσε στον στίβο μάχης.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε, δε να προδώσει ακόμη περισσότερα για αυτή τη συμπάθεια της Μυριέλλας και του Γιώργου.

«Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτρια μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό».

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο, με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα! Όλα είναι πλατωνικά. Όλα είναι φιλικά. Δεν έχει συμβεί τίποτα και δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα» τόνισε, μεταξύν άλλων, η Μυριέλλα Κουρεντή με τη σειρά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments