Αθλητισμός

Νόβακ Τζόκοβιτς: Με μποϊκοτάζ απειλούν οι Αυστραλοί αν αγωνιστεί ανεμβολίαστος

Νόβακ Τζόκοβιτς: Με μποϊκοτάζ απειλούν οι Αυστραλοί αν αγωνιστεί ανεμβολίαστος
Νόβακ Τζόκοβιτς: Έντονες αντιδράσεις έχουν εγερθεί κατά της απόφασης του Australian Open να δώσει άδεια ώστε ο τενίστας να αγωνιστεί ανεμβολίαστος.

Αντικείμενο σφοδρής αντίδρασης έχει γίνει η ειδική άδεια που δόθηκε από το Australian Open στον Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνιστεί ανεμβολίαστος. Μάλιστα πολλοί Αυστραλοί που υποβλήθηκαν σε σειρά αυστηρών περιορισμών λόγω του κορωνοϊού, απειλούν με μποϊκοτάζ των αγώνων του τουρνουά.

Ο ίδιος ο Τζόκοβιτς, πολυνίκης του Australian Open, έκανε σχετική ανάρτηση και έγραψε τα εξής: «Πέρασα υπέροχο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου κατά τη διάρκεια των διακοπών και σήμερα πάω στην Αυστραλία με άδεια εξαίρεσης. Πάμε 2022!».

Η ανάρτηση

“Καταιγίδα” σχολίων προκάλεσε η ανάρτηση

Η πολιτεία της Βικτώριας δεν επιτρέπει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους, εκτός εάν περάσουν από υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε ξενοδοχείο. Ένας χρήστης έγραψε: «Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες δεν θα παρακολουθώ τένις. Δεν πρέπει να δοθεί εξαίρεση στον Νόβακ Τζόκοβιτς. «Μισώ να εφαρμόζεται ένας κανόνας για τους υπόλοιπους από εμάς και άλλος κανόνας για τους λίγους ευνοούμενους».

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Δηλαδή, οι εμβολιασμένοι Αυστραλοί δεν επιτρεπόταν να περάσουν τα πολιτειακά σύνορα για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που πεθαίνουν, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιτρέπεται να έρθει εδώ (πιθανώς χωρίς εμβολιασμό) από το εξωτερικό για να χτυπήσει μια μπάλα του τένις. Απίστευτο».

Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: «Μετά από όλα όσα έχουν περάσει οι κάτοικοι της Βικτώριας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς που παίρνει ειδική άδεια δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια γροθιά στο στομάχι. Όλα αυτά τα lockdown, όλα αυτά τα βάσανα. Σοβαρά;» Αλλού ένα άλλο άτομο είπε: «Το να παρακολουθώ το Australian Open κάθε Ιανουάριο είναι το αγαπημένο μου αθλητικό θέαμα. «Η απόφαση να επιτραπεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς να συμμετάσχει όταν δεν είναι εμβολιασμένος σημαίνει ότι πρέπει να μποϊκοτάρω την τηλεοπτική σας εκπομπή φέτος. Απολύτως αποτρόπαιο».

Σημειώνεται ότι αν ο Σέρβος τενίστας κατακτήσει το φετινό Australian Open, θα ξεπεράσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, στη λίστα με τα περισσότερα Γκραν Σλαμ στην ιστορία του αθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments