Lifestyle

Μιμή Ντενίση: «Έχω ξεπεράσει το στάδιο του ναρκισσισμού, δε με νοιάζει πώς θα κάτσω για να φανώ ωραία»

Μιμή Ντενίση: «Έχω ξεπεράσει το στάδιο του ναρκισσισμού, δε με νοιάζει πώς θα κάτσω για να φανώ ωραία»
Μιμή Ντενίση: Η ηθοποιός μίλησε κατά πόσο την απασχολεί η εικόνα της, αλλά και για την συνέντευξη που έδωσε στο Στούντιο 4 και συζητήθηκε.

Σε σχέση με όσα ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» παραχώρησε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση στο Πρωινό  και ξεκαθάρισε τα πράγματα για την πραγματική σχέση και φιλία της με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μιμή Ντενίση

Μιμή Ντενίση: Το παράπονο προς τους φίλους της

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και εξήγησε αρχικά: «Τα παιδιά τα ξέρω από το 1994, είμαστε φίλοι. Είπα πολύ αυθόρμητα “καλά, δεν έχετε δει ούτε την παράσταση, ούτε την ταινία;”. Δεν τους έβρισα. Ένα παράπονο προς δύο φίλους μου ήταν».

Στη συνέχεια προχώρησε σε ένα υπονοούμενο για την στάση του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση. «Η Φαίη με αγαπάει και το δείχνει, εσύ με αγαπάς και το κρύβεις. Μόλις βγαίνεις στην τηλεόραση μεταμορφώνεσαι, δεν ξέρω τι σου συμβαίνει», είπε η Μιμή Ντενίση με τη Φαίη Σκορδά να απαντάει: «Για να κάνει ένταση και να τον παίζουν τα site».Τέλος, αναφέρθηκε στην εικόνα της, μετά από μία παρατήρηση που της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το προφίλ που δείχνει στην κάμερα. Όπως δήλωσε, παλιότερα είχε μεγάλο ναρκισσισμό, πλέον όμως, δεν την ενδιαφέρει.

«Δεν με πειράζει, έχω ξεπεράσει το στάδιο αυτό του ναρκισσισμού. Δεν το έχω πια αυτό που είχα να κάτσω από εδώ, γυρνάω κι από εδώ και από εκεί. Παλιά ήμουν και μικρή και είχα ναρκισσισμό. Τώρα λέω ούτως ή άλλως χάλια είσαι», κατέληξε η ηθοποιός.

Μιμή Ντενίση

Μιμή Ντενίση: Πόσο καιρό ακόμα θα προβάλλεται η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Τέλος για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» η Μιμή Ντενίση επισήμανε «παίρνω γύρω στα 100 μηνύματα την ημέρα από θεατές, με λόγια σπαρακτικά για όσα είχαν ακούσει από μπαμπάδες και παππούδες και για όσα σημαίνει για αυτούς η Σμύρνη και αυτό μετράει για μένα, εγώ πάντα πήγαινα με βάση τον κόσμο».

Ανέφερε ακόμη πως δεν περίμενε πως θα είχε τόσους πολλούς θεατές νεαρών ηλικιών, εκτίμησε ότι αν δεν ήταν ο κορωνοϊός και τα μέτρα η ταινία θα είχε κόψει πολύ περισσότερα εισιτήρια, αλλά και ότι καθώς δεν θα υπάρξουν νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν τις προσεχείς εβδομάδες, η «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα συνεχίσει να προβάλλεται σε αρκετούς κινηματογράφους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments