Trash

Μυριέλλα Κουρεντή: Τι δώρο της χάρισε ο Γιώργος Κατσαούνης

Μυριέλλα Κουρεντή: Τι δώρο της χάρισε ο  Γιώργος Κατσαούνης
Μυριέλλα Κουρεντή: «Αυτός είναι ο σταυρός, ο σπασμένος σταυρός που φορούσε μέχρι τώρα σε όλους τους αγώνες ο Γιώργος Κατσαούνης, μου τον χάρισε».

Η μεγάλη συμπάθεια που δείχνει ο Γιώργος Κατσαούνης στη Μυριέλλα Κουρεντή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε ορισμένους παίκτες του Survivor και αυτή την τρυφερή σχέση την έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο Βαλάντης στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Ιανουαρίου. Μυριέλλα Κουρεντή

Μυριέλλα Κουρεντή: Με ποιον τρόπο παρουσίασε το δώρο στη κάμερα

Ωστόσο, παρά τις αντιδράσεις η λεπτότητα και η ευγένεια  ανάμεσα στους δυο παίκτες συνεχίζεται  και μάλιστα ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε ένα ακόμα δώρο στην Μυριέλλα Κουρεντή. Ειδικότερα, της έκανε δώρο τον σταυρό που φορούσε εκείνος και της το έδωσε μετά το τέλος του συμβουλίου όπου έγινε ο κακός πάλι.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και αφού παρουσίασε το δώρο του συμπαίκτη της, το φόρεσε και είπε πως δεν θα το μοιραστεί με τους συμπαίκτες της για να μην προκαλέσει  και άλλες αντιδράσεις και διχασμό.

Μυριέλλα Κουρεντή

Μυριέλλα Κουρεντή: Πως θα του ανταποδώσει το δώρο

«Αυτός είναι ο σταυρός, ο σπασμένος σταυρός που φορούσε μέχρι τώρα σε όλους τους αγώνες ο Γιώργος Κατσαούνης. Μου τον έδωσε όταν φεύγαμε από το συμβούλιο χθες. Ίσως θεώρησε ότι το κοχύλι δεν είναι αρκετό. Η αλήθεια είναι πως θα τον φοράω. Γιατί πιστεύω στην απόλυτα θετική ενέργεια και την καλοσύνη αυτού του ανθρώπου. Θα προτιμούσα να μην το πω σε κανέναν από την ομάδα μου για να μην προκαλέσω γι’ άλλη μια φορά κάτι που δεν θα ήθελα κι ελπίζω να μπορέσω να του το ανταποδώσω. Να του δώσω, ίσως κάτι δικό μου» κατέληξε η ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments