Trash

Survivor 2022: Η Μυριέλλα Κουρεντή έρχεται κοντά με Γιώργο Κατσαούνη

Survivor 2022: Η Μυριέλλα Κουρεντή έρχεται κοντά με Γιώργο Κατσαούνη
Survivor 2022: Η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται να γοητεύεται από το φλερτ που δέχεται από τον Γιώργο Κατσαούνη και αυτό φέρνει στα άκρα τους διάσημους.

Η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται να γοητεύεται από το φλερτ που δέχεται από τον Γιώργο Κατσαούνη και αυτό φέρνει στα άκρα την ομάδα των διάσημων στο Survivor 2022. Ειδικότερα, η δημοφιλής ηθοποιός έπιασε τον Βαλάντη και του είπε πως ο παίκτης της «μπλε» ομάδας δείχνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον προς το πρόσωπό της και πως… γοητεύτηκε από αυτό.

Ο τραγουδιστής, από τη μεριά του, εξέφρασε την γνώμη του πως η «σχέση» που αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ τους μπορεί να γίνει επικίνδυνη για την πορεία της ομάδας του στο Survivor 2022. Από εκεί και πέρα, απόψε θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα επάθλου φαγητού, ενώ στο φινάλε του επεισοδίου θα μάθουμε τον παίκτη που θα αποχωρήσει στην πρώτη εβδομάδα του Survivor. Survivor 2022

Ο θάνατος που της “στοίχισε” και ο λόγος που άρχισε  ψυχοθεραπεία

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως ο πρώην αγαπημένος της Πέτρος έχει “φύγει” από την ζωή, κάτι που την ταρακούνησε αρκετά, «Δεν δέχτηκα ποτέ ξανά τόσο μεγάλο πόνο στη ζωή μου, σίγουρα. Ήταν ο πρώτος μεγάλος χαμός που έζησα, ήταν απρόβλεπτο, κανείς δεν το περίμενε. Έγινε το 2010. Είμαι μια χαρά τώρα, έχουν περάσει 8 χρόνια δημιουργικά. Έψαξα πολλά που αφορούσαν τον εαυτό μου. Αναθεώρησα πολλά πράγματα και μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω τη δραματική, σκοτεινή, μελαγχολική μου πλευρά.

Μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί πάρα πολύ χαρούμενο, ήμουν σ’ ένα δικό μου κόσμο. Η απώλεια αυτή με γείωσε, μ’ έκανε να γίνω και καλύτερη καλλιτέχνιδα, λόγω της εμπειρίας που έζησα. Πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου όταν βγήκα από αυτή τη διαδικασία. Με βοήθησε πάρα πολύ η οικογένεια μου. Μετά από καιρό πήγα να μιλήσω μ’ έναν ψυχίατρο-ψυχαναλυτή, κάναμε ψυχοθεραπεία και μου έκανε πάρα πολύ καλό. Ακόμα και να μην είχε συμβεί αυτό, η ζωή μου θα με είχε βγάλει στο δρόμο της ψυχοθεραπείας, γιατί βοηθάει».

Survivor 2022

«Δεν θα ξεχάσω ότι μετά τη νίκη μου ο πρώην σύντροφός μου με υποδέχτηκε με κατεβασμένη τη μούρη. Αυτό έκανε κάτι μέσα μου να σπάσει. Στον τελικό είχε προβληθεί ένα βίντεο με την πορεία μου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο παιχνίδι και του είχε καρφωθεί ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Μάλιστα, δεν σου κρύβω πως η σχέση μου μου κόστισε τη φιλία με τον Γιώργο, καθώς δεν πήγαινα ούτε για καφέ προκειμένου να μη δίνω δικαιώματα στον τότε σύντροφό μου. Μετά τη νίκη πήρα κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Χώρισα, έσβησα το Instagram και αρνήθηκα σχεδόν όλες τις προτάσεις που μου έγιναν: Να ανοίγω το πρόγραμμα στα μπουζούκια και να παίρνω 5.000 το βράδυ –ακραίο ποσό–, έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και ακόμα μία πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο. Είπα ναι, όμως, σε μια παράσταση στο θέατρο Badminton, όπου ήμουν σχεδόν κομπάρσα, αλλά ήταν καλά τα χρήματα. Εκεί κατάλαβα πως αυτό που ήθελα να κάνω είναι να αποτραβηχτώ από όλα, να ηρεμήσω και να κάνω ψυχοθεραπεία. Το διάστημα της αποστασιοποίησής μου από την τηλεόραση βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη να τραγουδάω σε ένα συγκρότημα. Αυτό το ταξίδι με ξεκλείδωσε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments