Trash

Survivor spoiler σήμερα 5/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα επάθλου

Survivor spoiler σήμερα 5/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα επάθλου
Survivor spoiler σήμερα 5/1: Απόψε, έχει έπαθλο φαγητού για να γεμίσουν και λίγο τα στομάχια τους, καθώς έχει πέσει μεγάλη πείνα.

Δεν έχουμε ανάγκη κανένα trailer από το Survivor για να παρατηρήσουμε προσεκτικά ποια ομάδα φαίνεται ότι πανηγυρίζει περισσότερο και ποια λιγότερο και να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για την τελική νίκη.  Σύμφωνα με πληροφορίες από το Youweekly.gr μάθαμε ποια ομάδα γεμίζει το στομάχι της. 

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου παρακολουθήσαμε ένα άκρως απολαυστικό επεισόδιο στο Survivor 2022. Τσακωμοί, καυγάδες, άσχημα σχόλια και άλλα πολλά. Μεγάλος διχασμός στην ομάδα των διάσημων και κυρίως ανάμεσα στον Βαλάντη. Μια έντονη προσωπικότητα που δυστυχώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μάλλον λόγω ηλικίας. Survivor spoiler σήμερα 5/1

Survivor spoiler σήμερα 5/1: Έπαθλο φαγητού για την νικητήρια ομάδα

Απόψε, Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έχει έπαθλο φαγητού. Επιτέλους για να γεμίσουν και λίγο τα στομάχια τους. Κάτι που θα χαρακτήριζε το φετινό Survivor 2022 πέρα των πολύ δύσκολων στίβων  μάχης  είχε και η έντονη πείνα.

Η αλήθεια είναι πως οι Μαχητές δεν έχουν αφήσει καθόλου τους  Διάσημους να χαρούν, να φάνε και να πάρουν νίκη. Βέβαια, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς δεν λένε; Οι διάσημοι τσακώνονται συνέχεια, απασχολούνται με άλλα πράγματα και σπαταλούν αλλού την ενέργειά τους αντί να ηρεμούν στην καλύβα για να τα δίνουν όλα στα δύσκολα αγωνίσματα. Ήταν λίγο στημένο ότι θα βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση την Μυριέλλα.

Μετράνε συνέχεια και απουσίες  αφού ο Βαλάντης βρίσκεται συνεχώς εκτός, λόγω προβλημάτων υγείας.  Έχει αποχωρήσει ήδη οικειοθελώς όπως σας έχουμε ενημερώσει. Survivor spoiler σήμερα 5/1

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που διαθέτουμε η νίκη για ακόμα μια φορά πάει στους Μαχητές. Οι διάσημοι πεινάνε πολύ και κάθε μέρα μένουν και λιγότεροι. Φέτος κρύβονται μεγάλες εκπλήξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments