Lifestyle

Survivor 2022: «Μία ωραία ατμόσφαιρα» οι Διάσημοι – Ο βουλευτής και ο διπλωμάτης

Survivor 2022: «Μία ωραία ατμόσφαιρα» οι Διάσημοι – Ο βουλευτής και ο διπλωμάτης
Survivor: «Μία ωραία ατμόσφαιρα» οι Διάσημοι - Ο βουλευτής και ο διπλωμάτης

Μόνο «ωραία ατμόσφαιρα» δεν θυμίζει το κλίμα στην ομάδα των Διασήμων

Η επιστροφή στην παραλία από το τελευταίο συμβούλιο του Survivor, όπου βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Βαλάντης, προκάλεσε την «έκρηξη» του ξανά, βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» σημείωσε με νόημα ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor, ενώ προηγήθηκε έντονος καβγάς ανάμεσα τους.

«Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

«Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανες στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσε έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά το ανέφερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξοργισμένος προς τον τραγουδιστή και συμπαίκτη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments