Αθλητισμός

Ρίτσαρντ Άρνολντ: Νέος διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρίτσαρντ Άρνολντ: Νέος διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρίτσαρντ Άρνολντ: Από την 1η Φεβρουαρίου πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, θα αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου στο σύλλογο από την 1η Φεβρουαρίου 2022, ενώ ο Εντ Γούντγουορντ θα παραιτηθεί από το ρόλο του ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος, επίσης από την 1η Φεβρουαρίου 2022.

“Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να υπηρετήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο”

Ο Ρίτσαρντ Άρνολντ δήλωσε: «Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να υπηρετήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και τους οπαδούς του. Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω αυτή την τιμή με κάθε δυνατό τρόπο».

Ο Τζόελ Γκλέιζερ, εκτελεστικός συμπρόεδρος, υπογράμμισε: «Εκ μέρους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εντ για την ακούραστη δουλειά του κατά τα εννέα χρόνια του ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και τα 16 χρόνια του με τον σύλλογο».

Και πρόσθεσε: «Ανυπομονούμε να ανοίξει ο Ρίτσαρντ και η διευθυντική ομάδα του μια νέα φάση στην εξέλιξη του συλλόγου, με φιλόδοξα σχέδια να επενδύσουν στο “Ολντ Τράφορντ”, να ενισχύσουν τη δέσμευσή μας με τους φιλάθλους και να συνεχίσουμε να πιέζουμε προς τον πιο σημαντικό στόχο μας: τη νίκη στο γήπεδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments