Lifestyle

Brad Pitt: Ο νέος ρόλος του ως βετεράνος της Formula 1 σε παραγωγή της Apple

Brad Pitt: Ο νέος ρόλος του ως βετεράνος της Formula 1 σε παραγωγή της Apple
Brad Pitt: Ο νέος ρόλος του ως βετεράνος της Formula 1 σε παραγωγή της Apple

Πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο Brad Pitt στη νέα ταινία με θέμα της Formula 1, την παραγωγή της οποίας αναλαμβάνει μετά από σκληρή μάχη η Apple.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Brad Pitt και θα σκηνοθετήσει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ και το σενάριο ο Έρεν Κρούγκερ.

Ο ρόλος του Χάμιλτον

Το όνομα του Λούις Χάμιλτον έχει επίσης συνδεθεί με την ταινία, χωρίς να διευκρινίζεται ο ρόλος του σε αυτή. Σε μια συνέντευξη του 2019 στο ESPN, ο Χάμιλτον είχε δηλώσει ότι «είχε την ευκαιρία» να εμφανιστεί στο Top Gun: Maverick, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο, μετά από συνεχείς καθυστερήσεις.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας

Το budget για τη νέα παραγωγή υπολογίζεται ότι κυμαίνεται μεταξύ 130 με 140 εκατομμυρίων δολαρίων και τα γυρίσματα  αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο μισό του 2022.

Αυτή την περίοδο, ο Brad Pitt ασχολείται με την ταινία «Bullet Train», στην οποία πρωταγωνιστεί με την Σάντρα Μπούλοκ και θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2022. Παράλληλα, ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό reunion που θα κάνει με τον Τζορτζ Κλούνεϊ  για το Apple TV+ και το οποίο θα έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζον Γουάτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments