Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Σάλος με τους μισθούς των παικτών – Πόσα παίρνει ο Πικέ

Μπαρτσελόνα: Σάλος με τους μισθούς των παικτών – Πόσα παίρνει ο Πικέ
'Ανω κάτω οι Καταλανοί από τις αποκαλύψεις

Απίστευτη αναστάτωση έχει προκληθεί στα παρασκήνια της Μπαρτσελόνα, μετά από ένα ρεπορτάζ του καταλανικού καναλιού Esport3, ο δημοσιογράφος τους οποίου Λουίς Κανούτ, έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα όπου εμφανίζονται οι παίκτες που σύμφωνα με πληροφορίες του λαμβάνουν τους υψηλότερους μισθούς στον σύλλογο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι ο Ζεράρ Πικέ, με 28 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές.

Ακολουθούν οι Σέρχιο Μπουσκέτς (23 εκατομμύρια),

Ζόρντι Άλμπα (20),

Σαμουέλ Ουμτιτί (20),

Φιλίπε Κοουτίνιο (16),

Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν (14),

Ουσμάν Ντεμπελέ και

Σέρχι Ρομπέρτο (12).

Μεγάλοι μισθοί λοιπόν, τους οποίους η «Μπάρτσα» θα ήθελε να εξοικονομήσει, αφήνοντας για παράδειγμα τον Σάμουελ Ουμτιτί ελεύθερο. Από την άλλη, για τον Ουσμάν Ντεμπελέ ο σύλλογος εργάζεται εδώ και μήνες να επεκτείνει το συμβόλαιό του μειώνοντας τον ετήσιο μισθό του.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα απάντησε απόψε με μια δήλωση. «Τα ποσά που αναφέρονται είναι λανθασμένα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», είπε ο σύλλογος, προσθέτοντας ότι και οι μισθοί των παικτών υπόκεινται σε μεγάλο μέρος της μεταβλητής.

«Οι πληροφορίες δεν δόθηκαν σε καμία περίπτωση από τον σύλλογο και η προέλευσή τους είναι άγνωστη», πρόσθεσε επίσης ο σύλλογος, υποστηρίζοντας ότι αυτό παραβιάζει τα προσωπικά δικαιώματα των παικτών. Ο καταλανικός σύλλογος ανέφερε ότι ο Πικέ, ο Μπουσκέτς και ο Άλμπα έχουν αποδεχθεί μείωση μισθών.

Η ανάρτηση του Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ ανέβασε επίσης ανάρτηση στο Twitter με το μέρος της δόσης του συμβολαίου του που πήρε στις 30 Δεκεμβρίου, ύψους 2.3 εκατομμυρίων ευρώ, γράφοντας “Χαρακτήρες σαν αυτούς, κατηγορούν από τη δημοσία τηλεόραση για να υπερασπιστούν τους φίλους τους. Εδώ έχεις το 50% της μισθοδοσίας μου από τις 30 Δεκεμβρίου. Σεβάσου τον εαυτό σου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments