Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε το εμβόλιο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε το εμβόλιο
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν θα έλεγα τι είναι σωστό ή λάθος, ακολούθησα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι Αυστραλία» αυτά ήταν τα λόγια του πριν εμβολιαστεί.

Στην Αυστραλία έχει ταξιδέψει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την συμμετοχή του στο Australian Open.

Την ώρα που το σήριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία βρίσκεται σε εξέλιξη, έγινε γνωστό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας  Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε.

Στο μεγάλο αυτό τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι, με τα τέσσερα κύρια εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson), καθώς ακόμα και το ρωσικό δεν πήρε έγκριση από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson

“Οι κανόνες είναι κανόνες και θεσπίζονται για κάποιο σκοπό. Επομένως, εάν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να μην τους ακολουθήσουν, είναι επιλογή τους. Δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό ή λάθος εδώ. Ακολούθησα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι Αυστραλία” είχε πει χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Δημοσιογράφος από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ σχετικά με την υπόθεση το ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκάλυψε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Πατέρας Τζόκοβιτς: Κρατούν αιχμάλωτο τον γιο μου, να βγούμε στους δρόμου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που πρωταγωνιστεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας είδε την βίζα του να ακυρώνεται από τις αρχές της Αυστραλίας, ενώ αποφασίστηκε η αναβολή της εξέτασης της έφεσης που κατέθεσε ο τενίστας.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του  πατέρα του Σέρβου τενίστα, ο οποίος κάλεσε τους συμπατριώτες του να βγουν στους δρόμους. “Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, τον κρατούν αιχμάλωτο εδώ και πολλές ώρες” δήλωσε στο Sputnik ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς και πρόσθεσε πως: “Δεν είναι μια μάχη για τον Νόβακ αυτή, είναι μία μάχη για την ελευθερία του κόσμου! Είναι μία μάχη για όλο τον κόσμο. Αν δεν τον απελευθερώσουν μέσα στην επόμενη μισή ώρα, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους. Είναι μία μάχη για όλους μας“. Στέφανος Τσιτσιπάς

Σε ξενοδοχείο μεταναστών ο Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς άσκησε έφεση μέσω των δικηγόρων του στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Μελβούρνης για την ακύρωση απόφασης της αυστραλιανής κυβέρνησης και η σημερινή ακρόαση που ξεκίνησε στις 6 μμ (τοπική ώρα, 9 ώρα Ελλάδας) αναμενόταν να αποφανθεί για την τύχη του, αλλά ο αρμόδιος δικαστής ανέβαλε τη διαδικασία για τις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Μέχρι τότε, ο Σέρβος θα παραμείνει σε ξενοδοχείο που φιλοξενεί μετανάστες, στο Park Hotel του Κάρλτον, καθώς οι δικηγόροι του εξασφάλισαν μια προσωρινή διαταγή που εμποδίζει τις αρχές να προχωρήσουν στην απέλασή του τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όταν έχει προγραμματιστεί μια «πιο ουσιαστική ακρόαση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments