Οδηγός

ΟΠΕΚΑ πληρωμή: Πότε θα καταβληθούν το ΚΕΑ, επίδομα γέννας και προνοιακά επιδόματα

ΟΠΕΚΑ πληρωμή: Πότε θα καταβληθούν το ΚΕΑ, επίδομα γέννας και προνοιακά επιδόματα
ΟΠΕΚΑ πληρωμή: Την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΑ πληρωμή για το ΚΕΑ, επίδομα γέννας και προνοιακά, διατροφικά επιδόματα. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα πληρωθούν χιλιάδες δικαιούχοι.

Την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΑ πληρωμή για το ΚΕΑ, επίδομα γέννας και προνοιακά, διατροφικά επιδόματα. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα πληρωθούν χιλιάδες δικαιούχοι. Σημειώνεται ότι από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας αρχίζουν να πιστώνονται χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Στα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ ανήκουν: το Επίδομα Παιδιού, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Επίδομα γέννησης, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Υπερηλίκων.

ΟΠΕΚΑ πληρωμή: Δείτε λεπτομέρειες για το ΚΕΑ, επίδομα γέννας και άλλα επιδόματα

Επίδομα γέννησης 

Η πληρωμή στους δικαιούχους του επιδόματος γέννησης θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιανουαρίου 2022 δηλαδή την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

 Καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος 

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2022, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής.

Η πληρωμή μηνός Ιανουαρίου 2022 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2021 και έχει εγκριθεί) του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» (πρώην ΚΕΑ) θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιανουαρίου 2022 δηλαδή την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 ΟΠΕΚΑ

Επίδομα ενοικίου

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2022, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την ΚΥΑ του επιδόματος ενοικίου (στέγασης).

Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Ιανουαρίου 2022

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2022, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ)

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ  μηνός Ιανουαρίου 2022 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιανουαρίου 2022 δηλαδή την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments