Αθλητισμός

Ρόμα – Γιουβέντους 3-4: Τρίποντο για την Κυρία μέσα στο Ολίμπικο

Ρόμα – Γιουβέντους 3-4: Τρίποντο για την Κυρία μέσα στο Ολίμπικο
Ρόμα – Γιουβέντους 3-4: Η "Κυρία" κατάφερε να αποσπάσει τρίποντο μέσα στο Ολίμπικο και να ανέβει αρκετά στον πίνακα βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ρόμα και Γιουβέντους αναμετρήθηκαν στο Ολίμπικο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Serie A. Μετά από την μεγάλη ανατροπή και την νίκη της επί της Ρόμα, η Γιουβέντους έφτασε την τετράδα, και πλέον βρίσκεται στο -3 από την Αταλάντα, μετά το εκπληκτικό διπλό που πήρε στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα, η οποία έχασε τη… γη κάτω από τα πόδια της.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε δυνατά το ματς και προηγήθηκε με τον Έιμπραχαμ μόλις στο 11′, αλλά ο Κιέζα ισοφάρισε στο 18′, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν «αγριεμένοι» στην επανάληψη και με δύο γρήγορα γκολ, από Μκιταριάν (48′) και Πελεγκρίνι (53′) έριξαν στο… καναβάτσο την «βέκια σινιόρα». Η Ρόμα έμοιαζε να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο, αλλά μία κεφαλιά του Λοκατέλι στο 70′ έδωσε πνοή στη Γιουβέντους, που μείωσε σε 3-2.

Φάσεις και γκολ

Ο Μουρίνιο «μάζεψε» πίσω την ομάδα, αλλά αυτό μόνο σε καλό δεν του βγήκε, αφού οι φιλοξενούμενοι δύο μόλις λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Κουλουσέφσκι, σε μία περιπετειώδης φάση και με το γκολ να «τσεκάρεται» από VAR και να μετράει, αφού αρχικά είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ. Ο Ντε Σίλιο στυο 77′ έδωσε τη… χαριστική βολή στη Ρόμα ολοκληρώνοντας μία τρομερή ανατροπή.

Οι «τζιαλορόσι» βγήκαν μπροστά να κυνηγήσουν έστω το γκολ της ισοφάρισης και στο 81′ κέρδισαν πέναλτι και συνάμα τη αποβολή του Ντε Λιχτ, αλλά ο Σέζνι είπε «όχι» αποκρούοντας την εκτέλεση του Πελεγκρίνι και η Ρόμα παρέδωσε.. πνεύμα, προσπαθώντας μεν αλλά χωρίς να πλησιάσει στο γκολ ως το τέλος του ματς.

Με νίκες προχώρησαν σήμερα Νάπολι και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα , για την 21η αγωνιστική. Οι «παρτενοπέι» υπερασπίστηκαν την έδρα τους απέναντι στη Σαμπντόρια με το γκολ του Πετάνια (43′), ενώ οι «μπεργκαμάσκι» διέλυσαν στο «Φρίουλι» την Ουντινέζε με 6-2!

Νωρίτερα, εύκολο απόγευμα είχε η Σασουόλο στην έδρα της Εμπολι, επικρατώντας άνετα με 5-1 σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε ξανά βασικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments