Ελλάδα

AΣΟΕΕ: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή – Τι είπε στους αστυνομικούς

AΣΟΕΕ: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή – Τι είπε στους αστυνομικούς
Ποιες υποθέσεις εκκρεμούν σε βάρος του καθηγητή

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η επίθεση από κουκουλοφόρους κατά καθηγητή της ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο καθηγητής σε μία πρώτη του προφορική κατάθεση υπέδειξε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης τρεις συναδέλφους του, με τους οποίους βρίσκεται σε αντιδικία.

Παράλληλα, πηγές από το πανεπιστήμιο επισημαίνουν ότι οι εκκρεμείς υποθέσεις που είχε ο καθηγητής με τη Δικαιοσύνη ήταν σε γνώση των πρυτανικών αρχών, αλλά δεν υπήρχαν τελεσίδικες αποφάσεις, ενώ αστυνομικοί κύκλοι επιβεβαίωσαν ότι ο ίδιος ο καθηγητής αναφέρθηκε στην αντιδικία του με τους άλλους καθηγητές.

Τι φώναζαν οι κουκουλοφόροι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα της επίθεσης οι κουκουλοφόροι τον έβριζαν για θέματα «παιδεραστίας».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το MEGA, ο συγκεκριμένος καθηγητής  μέχρι πρόσφατα κατείχε υψηλές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς από τις οποίες παραιτήθηκε και ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για σοβαρότατα αδικήματα, όπως τοκογλυφία, εκβίαση κ.α και ότι γίνεται έρευνα για συμμετοχή του και σε κύκλωμα παιδεραστίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments