Διεθνή

Τουρκία: Νεκρός σε τροχαίο ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής Αχμέτ Τσαλίκ

Τουρκία: Νεκρός σε τροχαίο ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής Αχμέτ Τσαλίκ
Τουρκία: Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε επαρχιακό δρόμο της Άγκυρας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση του θανάτου του 27χρονου αμυντικού ποδοσφαιριστή της Κόνιασπορ, Αχμέτ Τσαλίκ, σε τροχαίο. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε επαρχιακό δρόμο της Άγκυρας, το οποίο βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε. Τουρκία

Τουρκία: Βρισκόταν μόνος του στο αυτοκίνητο

Όσοι μάρτυρες είδαν το δυστύχημα κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή, ενώ βρισκόταν μόνος του στο αμάξι. Η αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο Τσαλίκ εκπροσώπησε την Τουρκία στο Πρωτάθλημα UEFA U-19 το 2013 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA U-20 το 2013. Στις 6 Νοεμβρίου 2015, ο Τσαλίκ επιλέχθηκε για την εθνική ομάδα της Τουρκίας για να παίξει φιλικά εναντίον του Κατάρ και της Ελλάδας αντίστοιχα.Έκανε το ντεμπούτο του σε ισοπαλία 0–0 με την Ελλάδα. ταν μέλος της τουρκικής ομάδας για το Euro 2016 αλλά τελικά δεν έπαιξε στη διοργάνωση.

Τουρκία

Τουρκία: Σκόραρε το πρώτο του διεθνές γκολ σε μια φιλική νίκη τον Μάρτιο του 2017 επί της Μολδαβίας

Σκόραρε το πρώτο του διεθνές γκολ σε μια φιλική νίκη τον Μάρτιο του 2017 επί της Μολδαβίας. Αυτό ήταν και το τελευταίο του διεθνές παιχνίδι.Σκόραρε το πρώτο του διεθνές γκολ σε μια φιλική νίκη τον Μάρτιο του 2017 επί της Μολδαβίας. Αυτό ήταν και το τελευταίο του διεθνές παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments