Πολιτική

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Κάν’ τους OFF»

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Κάν’ τους OFF»
ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφερε στο φως ένα νέο σποτ για την ακρίβεια, στο οποίο ακούγεται για ακόμα μία φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κριτική στην Κυβέρνηση για την διαχείριση του ζητήματος της ακρίβειας, κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέο σποτ. Νωρίτερα, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε σε συνέντευξη του πως έρχονται νέα μέτρα για την ακρίβεια με στόχο την ανακούφιση των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν έδωσε στη δημοσιότητα νέο σποτ με σύνθημα το «Κάν’ τους OFF», και θέμα τις αυξήσεις στις τιμές στην ενέργεια. Σε αυτό οι θεατές βλέπουν έναν πολίτη να πηγαίνει να βάλει βενζίνη και στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου ακούγεται ένα ηχητικό απόσπασμα με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση στις αυξήσεις στα καύσιμα, έχει τις μικρότερες αυξήσεις απ’ όλους» .

Δείτε το σποτ

Προανήγγελε παρεμβάσεις για την ακρίβεια ο Οικονόμου

Σχετικά με το εάν είναι στη σκέψη της κυβέρνησης η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι σύντομα θα ανακοινώσει τις παρεμβάσεις της. Υπογράμμισε ότι υπάρχει μία διαρκής κινητικότητα από την πλευρά της κυβέρνησης διότι από τις αρχές του φθινοπώρου είμαστε αντιμέτωποι με πληροφορίες και ενδείξεις μεγάλων ανατιμήσεων, που με αφορμή την ενέργεια αλλά και τη διαφορά μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εξαιτίας των παράπλευρων συνεπειών της πανδημίας έχει παρατηρηθεί αύξηση τιμών διεθνώς, σε όλον τον κόσμο.

«Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση, σε όλα τα επίπεδα, έκανε παρεμβάσεις. Και σε ό,τι αφορά τη στήριξη για να έχουν όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα οι τιμές στην ενέργεια (400 εκατ. μόνο τον Γενάρη για στήριξη στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και σε νοικοκυριά αλλά και σε επιχειρήσεις), παρακολουθούμε το φαινόμενο όσον αφορά τις αυξήσεις και ανατιμήσεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την αγορά και εξετάζουμε μία σειρά παρεμβάσεων», ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments