Trash

Survivor spoiler σήμερα 12/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Survivor spoiler σήμερα 12/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε
Survivor spoiler σήμερα 12/1: Ο σημερινός στίβος μάχης έχει έπαθλο φαγητό, όλες οι ομάδες έχουν ανάγκη από φαγητό λίγο περισσότερο οι Μαχητές.

Μεγάλες ρίξεις έχουν δημιουργηθεί στις  σχέσεις μεταξύ των παικτών τόσο στην ομάδα των Διάσημων όσο και στην ομάδα των Μαχητών  κι αυτό μπορεί να καταλάβει ο καθένας  ότι επηρεάζει την απόδοσή τους στους στίβους μάχης του Survivor.  Στο προηγούμενο επεισόδιο οι Διάσημοι είχαν πολύ καλή απόδοση. Κέρδισαν το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και είδαν tweets αλλά και το sport game και… γέμισαν με φαγητό το στομάχι τους. Στο σημερινό συμβούλιο θα δούμε και αποχώρηση. Survivor spoiler σήμερα 12/1

Ποιος θα πάρει την νίκη οι Διάσημοι ή οι Μαχητές

Ο σημερινός στίβος μάχης έχει έπαθλο φαγητό. Όλες οι ομάδες έχουν ανάγκη από φαγητό λίγο περισσότερο οι Μαχητές αφού οι Διάσημοι ταΐστηκαν αρκετά καλά στο χθεσινό επεισόδιο.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr το σημερινό  τραπέζι φαγητού θα στρωθεί για την ομάδα  των μαχητών αφού οι διάσημοι ότι έπαθλο ήταν να πάρουν το πήραν. Νίκη στους Μπλε απόψε λοιπόν. Φαγωμένοι θα πάνε στο συμβούλιο.

Η αποχώρηση έρχεται από την ομάδα των μπλε

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την Μυριέλλα Κουρεντή, τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στις θέσεις των υποψηφίων και σας είχαμε αποκαλύψει πως η Ευρυδίκη με τον Βαλάντη έπαιζαν πόντο – πόντο την παραμονή τους στο παιχνίδι, με την Ευρυδίκη να ήταν εν τέλει αυτή που θα αποχωρούσε! Ωστόσο παρέμεινε και θα… παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο αφού η αποχώρηση θα έρθει από τους υποψηφίους αυτής της εβδομάδας.

Survivor spoiler σήμερα 12/1

Επιπλέον υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από την ομάδα των Διασήμων και οι Παρασκευή Σταματοπούλου και Σταμάτης Καλαφατάς από την ομάδα των Μαχητών. Οι κάλπες της ψηφοφορίας έκλεισαν και σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine αυτός είναι ο παίκτης που πιθανότατα να αποχωρεί! Ναυσικά και Λάμπρος παραμένουν και η αποχώρηση κρίνεται ανάμεσα στους δύο παίκτες των Μαχητών με κορύφωση των πληροφοριών να αποχωρεί η  Παρασκευή, η οποία δείχνει κιόλας να επιθυμεί την αποχώρησή της αφού δεν αντέχει άλλος στις συνθήκες του νησιού, όντας και vegan και χωρίς καθόλου τροφή αλλά και με μια μόνιμη μοναξιά που την διακατέχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments