Αθλητισμός

ΑΕΚ Αραούχο: Εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων

ΑΕΚ Αραούχο: Εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων
ΑΕΚ Αραούχο: Εκτός προπονητικού προγράμματος έμεινε για ακόμα μία μέρα ο στράικερ του δικέφαλου, καθώς έχει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν συμμετείχε για ακόμα μία φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ. Ο στράικερ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση οπότε δοκιμάζει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και για το λόγο αυτό εξετάστηκε σήμερα από τον Λάκη Νικολάου.

Ο επικεφαλής ιατρός του συλλόγου τού συνέστησε να συνεχίσει να γυμνάζεται σε χαλαρούς ρυθμούς, κάτι που ουσιαστικά προαναγγέλλει και την απουσία του από το επόμενο ματς πρωταθλήματος. Ο Αραούχο είναι ήδη εκτός προπονήσεων εδώ και δέκα ημέρες, συνεπώς δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση της Κυριακής (16/1) εναντίον του Παναιτωλικού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αφού και τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα των ελέγχων ήταν αρνητικά και η ΑΕΚ προς το παρόν δεν έχει κανένα κρούσμα COVID-19 στις τάξεις της.

Λίγα λόγια για τον Αραούχο

Ο Σέρχιο Εσεκιέλ Αραούχο είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός, και συγκεκριμένα ως κεντρικός επιθετικός (σέντερ φορ με μυωπια) στην ΑΕΚ. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αργεντινής. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2015, με τις τρεις από τις πέντε συνολικά σεζόν να παίζει δανεικός στις ομάδες Μπαρτσελόνα Β (2012-13), Τίγρε (2013-14) και Λας Πάλμας (2014-15).

Αυτήν την περίοδο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο, το 2011, το Πρωτάθλημα Αργεντινής.[1] Το 2015 πήρε μεταγραφή στη Λας Πάλμας.[2] Το 2018 κατέκτησε το Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο του 2020 ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Η οψιόν δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ, εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων της Λας Πάλμας[3] και έτσι επέστρεψε για ακόμη μια φορά στα Κανάρια Νησιά. Από τις 13 Ιουλίου 2021 θεωρείται μόνιμος παίκτης της ΑΕΚ αφού η “Ένωση” αγόρασε τον παίκτη με το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ, πόσο το οποίο μπορεί να φτάσει τα 1,7 εκ. ή ακόμα και τα 2 εκ. ευρώ με την εκπλήρωση κάποιων μπόνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments