Trash

Εύα Λάσκαρη: Η ιστορική εμφάνιση χωρίς το κάτω εσώρουχο που έριξε το instagram

Εύα Λάσκαρη: Η ιστορική εμφάνιση χωρίς το κάτω εσώρουχο που έριξε το instagram
Από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνικές με μεσογειακή ομορφιά και εκρηκτικό ταπεραμέντο

Η Εύα Λάσκαρη, μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνικές με μεσογειακή ομορφιά και εκρηκτικό ταπεραμέντο…. που αναστατώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Άλλωστε το λέει και το όνομά της ..Εύα!

Η καλλίγραμμη πρώην μοντέλο – νυν ηθοποιός συνηθίζει να κάνει καυτές και αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αποτελεί αγαπημένη φαντασίωση, αφού γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι πώς να ανάβει φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό. Κάπως έτσι αποφάσισε να «αφυπνίσει» τη λίμπιντο των θαυμαστών της όταν πόζαρε με ύφος μοιραίας γυναίκας, φορώντας ένα λευκό τοπ το οποίο συνδύασε με την αντίστοιχη φούστα.

Κι εκεί ήταν η έκπληξη ! Τη φούστα την συγκρατούσαν λωρίδες υφάσματος, που δεν έκρυβαν , αντίθετα αναδείκνυαν τα τατουάζ της . Για χάρη της φωτογράφισης και του καλύτερου αποτελέσματος, λοιπόν, έλειπε ένα βασικό αξεσουάρ…το κάτω εσώρουχό της..

Δείτε την «επίμαχη» φωτογραφία

Η Εύα Λάσκαρη ήταν ένα από τα κορίτσια που αν και κατέκτησαν τα ελληνικά αντρικά περιοδικά, κατάφεραν να προχωρήσουν την καριέρα τους ένα βήμα παραπέρα.

Η Εύα κατάφερε να πάρει θεατρικούς και τηλεοπτικούς ρόλους, χαράζοντας ένα νέο δρόμο στη ζωή της.

Άλλωστε, είναι η γυναίκα που κατάφερε να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τον Μαραντόνα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Εύα Λάσκαρη μίλησε την προσωπική της ζωή, αλλά και την ανήθικη πρόταση που έχει δεχτεί από πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή κατηγορείται.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν έχει δεχτεί κάποια πρόταση που την έφερε σε αμηχανία, είπε: “Είχα δεχτεί πολύ παλιά, όταν έπαιζα στο “Χαμάμ Γυναικών” πρόταση από κάποιον πάρα πολύ γνωστό που μάλιστα κατηγορείται κιόλας αυτή τη στιγμή. Δεν είπα κάτι ποτέ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε μια συνεργασία με αφορμή την παράσταση που είχα κάνει τότε.

Ήρθε μια κάρτα στην πρεμιέρα στο θέατρο που έπαιζα από συγκεκριμένο άτομο. Ήθελε να συνεργαστούμε επειδή κάτι είδε (;) στο ταλέντο μου, αλλά δεν με έπεισε. Και αυτό γιατί δεν είχα δει το συγκεκριμένο άτομο στο θέατρο και επίσης δεν με ήξερε, δεν με είχε δει να παίζω”. Η εντυπωσιακή Εύα πρόσθεσε ότι “τελικά όσα ακούγονται είναι αλήθεια για κάποιους ανθρώπους και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments