Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: «Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τους πρωταθλητές»

Αντετοκούνμπο: «Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τους πρωταθλητές»
Αντετοκούνμπο: O ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς εξήγησε γιατί η ομάδα του εμφανίζεται καλύτερη κόντρα στους "δυνατούς" αντιπάλους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη Τύπου εξηγώντας γιατί η Μπακς είναι πάντα καλύτεροι κόντρα στους “δυνατούς” αντιπάλους.  Ο “Greek Freak” τόνισε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τους πρωταθλητές και έτσι τα “ελάφια” πρέπει να έχουν σε κάθε αγώνα την απαιτούμενη ενέργεια, κάτι που δεν συμβαίνει στη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, ο παίκτης των Μπακς, ανέφερε ότι «Κάναμε καλή δουλειά και ειδικά ο Γουές Μάθιους. Βάζαμε κορμιά και χέρια στον Κάρι. Προσπαθήσαμε να έχουμε ενέργεια πάνω του γιατί θέλει να σουτάρει, να είναι επιθετικός, να ψάχνει τους συμπαίκτες του. Από τους κορυφαίους παίκτες στο NBA την τελευταία 10ετία. Είναι δουλειά όλης της ομάδας να τον περιορίσει, δεν πρέπει να χαλαρώνεις, θα πρέπει να τον κυνηγάς συνέχεια».

Κώστας Αντετοκούνμπο

Για τον Μίντλετον και το τι δίνει στους Μπακς:

«Δεν ένιωθε καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Χαίρομαι που επέστρεψε. Όταν είναι στο παρκέ τα κάνει όλα πιο εύκολα για εμάς. Ανοίγει το γήπεδο, βοηθά με την άμυνα του και τον τρόπο που παίζει το pick n roll».

Για τη νίκη των Μπακς: Όλοι βοήθησαν ο ένας τον άλλο και κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, αφού έχουν έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες του πλανήτη. Κάναμε τις καλύτερες εμφανίσεις, όταν παίζουμε άμυνα και παίρνουμε ριμπάουντ. Τις περισσότερες φορές βρίσκονται 5 σπουδαίοι παίκτες στο παρκέ. Σουτέρ, δημιουργούς, καλούς στο post. To κυριότερο ότι περιορίσαμε τον Κάρι».

Για την καλή απόδοση των Μπακς κόντρα σε διεκδικητές του τίτλου:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ενέργεια του κόσμου, το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε στο ματς. Όλοι μας βάζουν στόχο, θέλουν να νικήσουν τους πρωταθλητές. Δεν ξέρω αν στα μεγάλα παιχνίδια παίζουμε έτσι, αλλά πρέπει απλώς να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Για το πόσο βοηθά στην άμυνα: «Βοηθάω τους συμπαίκτες μου με το μάκρος μου και κλείνω χώρους. Παίρνω ριμπάουντ. Αυτό θέλει και ο προπονητής μου. Είμαι καλός στο footwork και κάνω ότι μου λέει ο προπονητής».

Για τον Πόρτις: «Εκτιμώ το πάθος του. Παίζει με ενέργεια και πάθος, βάζει σουτ. Εκτιμώ τους παίκτες λόγω της ενέργειας που φέρνουν. Προσωπικά τρέφομαι από αυτό. Αυτό τρελαίνει και τον κόσμο. Ο Πόρτις με κάνει να παλεύω πιο σκληρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments